733
Ο Τομ Χανκς απάντησε στον Κορόνα με ένα τρυφερό γράμμα και δώρο μια... συνονόματή του γραφομηχανή |

Το γράμμα του Τoμ Χανκς σε ένα παιδί που δέχεται bullying επειδή ονομάζεται Κορόνα

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 10:16
Ο Τομ Χανκς απάντησε στον Κορόνα με ένα τρυφερό γράμμα και δώρο μια... συνονόματή του γραφομηχανή
|

Το γράμμα του Τoμ Χανκς σε ένα παιδί που δέχεται bullying επειδή ονομάζεται Κορόνα

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 10:16

Ο Τομ Χανκς έστειλε ένα γράμμα και μια γραφομηχανή μάρκας Corona σε έναν οκτάχρονο στην Αυστραλία, που του έγραψε ότι του κάνουν bullying στο σχολείο εξαιτίας του ονόματός του: το αγοράκι ονομάζεται «Κορόνα», όπως ο νέος κορονοϊός που είναι υπαίτιος για την πανδημία.

Ο Κορόνα Ντε Βρις, από το Γκολντ Κοστ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, έγραψε στον σταρ του Χόλιγουντ όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, χρειάστηκε να περάσουν πάνω από δύο εβδομάδες σε απομόνωση αφού βρέθηκαν θετικοί στο Covid-19.

Η επιστολή του Τομ Χανκς στον οκτάχρονο Κορόνα Ντε Βρις (Facebook / 7NEWS Gold Coast)

Το οκτάχρονο αγόρι έγραψε στον Χανκς λέγοντας: «Ακουσα στις ειδήσεις ότι εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορονοϊό. Είστε καλά;», αναμεταδίδει ο Guardian δημοσίευοντας την ανάρτηση του Channel Seven στο Twitter.

Ο μικρός τού είπε ότι αγαπούσε το όνομά του, αλλά στο σχολείο τον φωνάζουν κορονοϊό, πράγμα που του προκαλεί «λύπη και θυμό».

«Το γράμμα σου έκανε τη γυναίκα μου και μένα να νιώσουμε τόσο υπέροχα!» απάντησε ο Χανκς με μια επιστολή που την έγραψε σε μια γραφομηχανή Corona, που είχε πάρει μαζί του όταν πήγε στην Αυστραλία και τη χρησιμοποιούσε τις ημέρες που έμεινε κλεισμένος σε καραντίνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hey folks. Good News: One week after testing Positive, in self-isolation, the symptoms are much the same. No fever but the blahs. Folding the laundry and doing the dishes leads to a nap on the couch. Bad news: My wife @ritawilson has won 6 straight hands of Gin Rummy and leads by 201 points. But I have learned not to spread my Vegemite so thick. I travelled here with a typewriter, one I used to love. We are all in this together. Flatten the curve. Hanx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

Ο Τομ Χανκς έχει πάθος με τη δακτυλογράφηση και τις γραφομηχανές, διαθέτει πάνω από 250 πολύτιμες γραφομηχανές στη συλλογή του, μάλιστα, έχει γράψει ένα βιβλίο με 17 ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους χάρη σε γραφομηχανές.

«Ξέρεις, είσαι ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζω με το όνομα Κορόνα, όπως ο δακτύλιος γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός στο αγόρι. Και στη συνέχει του λέει: «Νομίζω ότι αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», όπως φαίνεται στη φωτογραφία της επιστολής. «Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποίησέ τη για να μου ξαναγράψεις»

Η επιστολή του Τομ Χανκς τελειώνει με ένα χειρόγραφο υστερόγραφο: «ΥΓ. Εχεις έναν φίλο, σε ΜΕΝΑ!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...