163
Στιγμιότυπο από την 84η ΔΕΘ το 2019 | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τι θα συμβεί με την 85η ΔΕΘ: Ή θα γίνει 5-13 Σεπτεμβρίου ή θα ακυρωθεί

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2020, 15:28
Στιγμιότυπο από την 84η ΔΕΘ το 2019
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τι θα συμβεί με την 85η ΔΕΘ: Ή θα γίνει 5-13 Σεπτεμβρίου ή θα ακυρωθεί

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2020, 15:28

Στη δίνη των μέτρων για τον κορονοϊό έχει πέσει και η Διεθνής Εκθεση της Θεσσαλονίκης, που παραδοσιακά γίνεται στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ενα μεγάλο γεγονός που προσελκύει πολλές χιλιάδες κόσμου μπορεί να διεξαχθεί σε συνθήκες περιορισμού ή κατάργησης των μεγάλων συναθροίσεων;

«Εάν δεν μας διαψεύσουν τα γεγονότα, θα κάνουμε μια διαφορετική ΔΕΘ με πολύ λιγότερο κόσμο», είπε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στην ΕΡΤ1 ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας.

Η Εκθεση είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 5 με 13 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που είχε καθοριστεί πριν από την πανδημία.

Ή θα γίνει 5 με 13 Σεπτεμβρίου ή θα ακυρωθεί, είπε ο πρόεδρος της ΔΕΘ και επισήμανε ότι το αισιόδοξο σενάριο είναι η Ελλάδα να εμφανιστεί με ένα πολιτικοοικονομικό γεγονός που θα ανοίξει μια νέα σεζόν.

Αντιθέτως, το  plan B είναι να διεξαχθεί ένα φόρουμ όπου η Ελλάδα και η Γερμανία, η τιμώμενη χώρα, θα παρουσιάσουν ότι ο κόσμος συνεχίζεται στην εποχή του κορονοϊού. «Ολα αυτά υπό την αίρεση ότι θα το επιτρέψουν οι εξελίξεις», τόνισε ο κ. Τζήκας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...