333
Οι Ελληνες παίκτες με τα μπλε και οι Τούρκοι με τα κόκκινα, από παλιότερη αναμέτρηση στο εφετινό «Survivor» | ΣΚΑΪ

Τι απέγιναν οι «ελληνοτουρκικοί αγώνες» του «Survivor»;

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 16:20
Οι Ελληνες παίκτες με τα μπλε και οι Τούρκοι με τα κόκκινα, από παλιότερη αναμέτρηση στο εφετινό «Survivor»
|ΣΚΑΪ

Τι απέγιναν οι «ελληνοτουρκικοί αγώνες» του «Survivor»;

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 16:20

Δεν φτάνει που το εφετινό «Survivor» του ΣΚΑΪ δεν έχει καμία σχέση με το περυσινό από άποψη δημοτικότητας των παικτών και του ίδιου του ριάλιτι επιβίωσης, έχει και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής να αντιμετωπίσει. Καθώς λοιπόν το προγραμματισμένο τουρνουά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνέπεσε με μια εποχή κατά την οποία οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν είναι στα καλύτερά τους, οι υπεύθυνοι έκαναν μια κίνηση ματ, απομακρύνοντας τα συγκεκριμένα ματς από τις οθόνες μας.

Σε όσους αγώνες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων είχαν προλάβει να προβληθούν εφέτος, μέσα στον Μάρτιο, οι κερκίδες και των δύο ομάδων ήταν πολύ παθιασμένες, με τους εθνικούς ύμνους να ακούγονται και τους παίκτες «να τα δίνουν όλα» για την ομάδα και την πατρίδα.

Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί κάποιο θερμό επεισόδιο με αφορμή την τηλεόραση που πάντα έχει τον τρόπο να αναδεικνύει πολιτικές προεκτάσεις ακόμα και σε ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστές κάποιους που περιφέρονται με μαγιό και τσακώνονται για το ποιος έφαγε το μεγαλύτερο κομμάτι καρύδας, η Τουρκία σβήστηκε ξαφνικά από τον χάρτη των αντιπάλων μας, ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν να προβληθούν κι άλλες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Αντικαταστάθηκε από τους εξίσου μάχιμους Ρουμάνους σε προηγούμενα επεισόδια, ενώ τη Δευτέρα 21 Μαΐου στις 21.00, σειρά έχει η αναμέτρηση των παικτών που λιμοκτονούν για μια χούφτα τηλεθέαση με την ομάδα της Κολομβίας.

IMG-20180521-WA0002
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Κολομβία. (ΣΚΑΪ)

Προτιμότερη η Λατινική Αμερική από τη γειτονική Τουρκία στην παρούσα φάση λοιπόν, όπως είχαν σχολιάσει και ουκ ολίγοι τηλεκριτικοί. Εκτός αν η τουρκική εταιρεία Acun Medya που υπογράφει το συγκεκριμένο ριάλιτι έχει κάποια φαεινή ιδέα και κανονίσει κάνα καλό ελληνουτουρκικό ματσάκι κάπου κοντά στις τουρκικές εκλογές, στις 24 Ιουνίου.

Κατά κοινή ομολογία πάντως, οι αγώνες μεταξύ διαφορετικών χωρών που προβάλλονται στο εκάστοτε «Survivor», έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις μεταξύ των βασικών παικτών. Είναι σα να παρακολουθείς εγχώριο πρωτάθλημα και σα να παρακολουθείς Champions League. Οπότε και η αναμέτρηση με την Κολομβία, αναμένεται να είναι πολύ δυνατή, για όσους παρακολουθούν με ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...