361
Η Σίνεντ ΜακΝαμάρα | Instagram

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: «Κρεμασμένη» σε γιοτ μεγιστάνα διάσημη αυστραλή influencer

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 09:03
Η Σίνεντ ΜακΝαμάρα
|Instagram

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: «Κρεμασμένη» σε γιοτ μεγιστάνα διάσημη αυστραλή influencer

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2018, 09:03

Μια νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία ήταν δημοφιλής στο Instagram για τα ταξίδια της, βρέθηκε νεκρή την περασμένη εβδομάδα σε γιοτ στην Κεφαλονιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις ελληνικές Αρχές.

Η Σίνεντ ΜακΝαμάρα, μόλις 20 ετών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο γιοτ και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο. Εξέπνευσε προτού φτάσει εκεί.

Το θέμα πήρε διεθνείς διαστάσεις. Εκτενές ρεπορτάζ δημοσίευσε στον ιστότοπό του το BBC (εδώ).

Η εφημερίδα The Australian (εδώ) έγραψε ότι η γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη και τυλιγμένη με σκοινί στο πίσω μέρος του πλοίου. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν κρεμασμένη.

Happy little ?

A post shared by Salt Bby ? (@sineadmcnamara) on

Το μήκους 93 μέτρων γιοτ «Mayan Queen IV» ανήκει στον μεξικανό μεγιστάνα των ορυχείων Αλμπέρτο Μπαϊγέρες. Ωστόσο ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν φύγει πριν από ημέρες και στο πλοίο ήταν μόνο το πλήρωμά του, στο οποίο ανήκε και η Σίνεντ. Είναι άγνωστο τι είδους δουλειά έκανε στο σκάφος η 20χρονη Αυστραλή, η οποία διαφήμιζε μαγιό και εσώρουχα στους 14.000 ακολούθους της στα social media όσο φιλοξενούνταν σε πολυτελείς θαλαμηγούς και σε θέρετρα.

Συγγενής της ανέφερε στην Daily Telegraph ότι η οικογένειά της δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου, αλλά πιστεύει ότι πρόκειται για ατύχημα. Η μητέρα και η αδελφή της ταξίδευαν προς την Ελλάδα όταν πήραν την τραγική είδηση του θανάτου της Σίνεντ.

Μετά τον θάνατο οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες θανάτου, ενώ έχουν ζητήσει να μείνει το γιοτ στο λιμάνι του Αργοστολίου όσο θα διεξάγονται οι έρευνες. Ο Guardian ανέφερε ότι η αξία του πλοίου υπολογίζεται στα 140 εκατ. δολάρια.

Η ΜακΝαμάρα, που ήταν από τη Νέα Νότια Ουαλία, είχε λογαριασμό στο Instagram στον οποίο ανέβαζε συχνά φωτογραφίες από τα ταξίδια της. Η τελευταία, στις 27 Αυγούστου, ήταν αυτή η φωτογραφία από τα Κομιτάτα της Κεφαλονιάς.

Νωρίτερα είχε περάσει από την Πύλο, τη Σαντορίνη και το Λασήθι.

?

A post shared by Salt Bby ? (@sineadmcnamara) on

Μερικές ημέρες πριν από τον θάνατό της έγραφε κάτω από μια φωτογραφίας της Σύμης: «Ζωή και εργασία σε ένα σκάφος και να βλέπεις όλα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος. Νομίζω ότι τα πάω μια χαρά».

Οι φίλοι της νεαρής ταξιδιώτισσας μίλησαν για ένα «ελεύθερο και περιπετειώδες πνεύμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...