196
Από παλαιότερη κινητοποίηση του ΣΑΤΑ | In Time News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ταξί: 24ωρη απεργία την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 22:03
Από παλαιότερη κινητοποίηση του ΣΑΤΑ
|In Time News / ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ

Ταξί: 24ωρη απεργία την Πέμπτη 23 Μαρτίου

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 22:03

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη 23 Μαρτίου οι οδηγοί Ταξί μετά από απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ). Η απεργία θα αρχίσει στις 06.00 το πρωί της Πέμπτης και θα ολοκληρωθεί στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη λεωφόρο Καβάλας στις 11:00 το πρωί και στη συνέχεια πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών.

«Τα ταξί της Αθήνας θα υπενθυμίσουν στο υπουργείο Μεταφορών, όσα δεν έκανε για το ταξί, όσα έκανε για τα ενοικιαζόμενα με οδηγό, όσα δεν έκανε για να εμποδίσει τις πολυεθνικές εφαρμογές να ροκανίζουν το μεροκάματο του ταξιτζή», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές.

Μεταξύ άλλων, το σωματείο κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφορία στα προβλήματα του κλάδου, τον οποίο και καλούν να αντιδράσει: «Υποτακτικοί δεν θα γίνουμε ποτέ. Θα ενοχλούμε κι ας ενοχλούνται. Θα φωνάζουμε κι ας μην ακούνε. Θα τους δείχνουμε κι ας κρύβονται. Το ταξί θα αντέξει, είτε το θέλουν, είτε όχι».

«Βιώνουμε καθημερινά την απληστία και τη μανία για μεγαλύτερο κέρδος, από εταιρίες που -παράνομα- παρέχουν υπηρεσίες αστικής μεταφοράς και κλέβουν το μεταφορικό μας έργο. Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου και αγνοεί επιδεικτικά τα αιτήματά μας», κατέληξε η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News