618
Η Σουζάνα Χάρβεϊ σε φωτογραφία από πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram | Instagram

Τα ταμπλόιντ κάνουν πάρτι: Ποια ήταν «η πρώτη» του Χάρι;

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2023, 19:23
Η Σουζάνα Χάρβεϊ σε φωτογραφία από πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram
|Instagram

Τα ταμπλόιντ κάνουν πάρτι: Ποια ήταν «η πρώτη» του Χάρι;

Protagon Team Protagon Team 9 Ιανουαρίου 2023, 19:23

«Συναγερμός» έχει σημάνει στα βρετανικά ταμπλόιντ μετά τη διαρροή της πληροφορίας για το πώς έχασε την παρθενιά του ο πρίγκιπας Χάρι, όπως το περιγράφει στο βιβλίο του «Spare».

Σε ένα από τα πιο «ανάλαφρα» αποσπάσματα ενός βιβλίου γεμάτου βόμβες  εναντίον της οικογένειάς του, ο Χάρι αποκαλύπτει ότι έχασε την παρθενιά του στα 17 του, σε ένα «χωράφι» πίσω από μια παμπ, από μια αρκετά μεγαλύτερή του γυναίκα που τον αντιμετώπιζε «σαν νεαρό επιβήτορα», πράγμα που ήταν για τον ίδιο μια εμπειρία «ταπεινωτική».

Οπως ήταν φυσικό, όσοι ακολουθούν στενά τα δρώμενα στο Μπάκιγχαμ, σπάνε το κεφάλι τους να βρουν ποια είναι αυτή που «ξεπαρθένεψε» τον πρίγκιπα –κι ας μην ήταν αυτός του… παραμυθιού.

Η συνεύρεση που έχει εξάψει την περιέργεια όσων λατρεύουν τα κουτσομπολιά, συνέβη πριν από 21 χρόνια. Ο Χάρι σήμερα είναι 38 ετών.

Μία από τις υποψήφιες, πάντως, έσπευσε να θέσει τον εαυτό της εκτός κούρσας. Πρόκειται για την 57χρονη ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ, που τον περασμένο μήνα δήλωσε ότι δεν ήταν εκείνη η πρώτη γυναίκα του Χάρι: «Δεν ήμουν εγώ. Δεν είμαι ένοχη».

Το μυαλό των λαγωνικών των ταμπλόιντ πήγε στην επόμενη υποψήφια, σημειώνουν οι Times, την 44χρονη Σουζάνα Χάρβεϊ, πρώην μοντέλο, που είχε φωτογραφηθεί με τον κοκκινομάλλη Χάρι όταν εκείνος ήταν 17 ετών και αυτή 23.

Στο ρεσιτάλ φημολογίας του Σαββατοκύριακου, η Χάρβεϊ έδωσε την απάντησή της με περίσσιο χιούμορ μέσω Instagram, σε ανάρτηση την οποία όμως έσβησε αργότερα. Η Χάρβεϊ ανέβασε μία φωτογραφία συσκευασίας μπισκότων που ονομάζονται «Ginger Nuts» (σε ελεύθερη μετάφραση, κόκκινα καρύδια), με τη λεζάντα: «Τα μόνα που έχω ακουμπήσει ποτέ. Μην πιστεύετε τίποτα από ό,τι διαβάζετε». Στους δημοσιογράφους που την πολιόρκησαν, αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Η ανάρτηση της Σουζάνα Χάρβεϊ την οποία έσβησε αργότερα – Instagram

Στο βιβλίο του, ο Χάρι περιγράφει με χιούμορ την πρώτη του φορά ως κάτι που δεν θέλει ακριβώς να θυμάται. Λέει ότι τον χρησιμοποίησε «περίπου σαν ένα νεαρό επιβήτορα. Μία γρήγορη βόλτα και μετά με χτύπησε στα καπούλια και με έστειλε να βοσκήσω».

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με το απόσπασμα, ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία, όμως αυτή η πληροφορία δεν βοηθά ιδιαίτερα τους ντεντέκτιβ των ταμπλόιντ, καθώς ο Χάρι τότε ήταν μόλις 17, οπότε θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε φίλη ή γνωστή από την παρέα του ή κάποια που γνώρισε στην παμπ.

Η Χάρβεϊ έχει πει στο παρελθόν ότι ο Χάρι την είχε φιλήσει με πάθος τότε, σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. «Φέρθηκε σαν ενήλικας. Με κράτησε από τη μέση και με τράβηξε κοντά του. Τα χέρια του ήταν γύρω από τη μέση μου και το φιλί του παθιασμένο», είχε πει παλιότερα.

Ο Χάρι και η Σουζάνα Χάρβεϊ, σε ηλικία 17 και 23 ετών αντίστοιχα

Μία τρίτη υποψήφια, η Κάθριν Ομάνεϊ, διακοσμήτρια που παλιά είχε εμφανιστεί σε ριάλιτι σόου, έχει μιλήσει και αυτή στο παρελθόν για μία σύντομη ερωτική της σχέση με τον Χάρι, όταν ήταν 34 ετών και αυτός 21. Η Ομάνεϊ αρνήθηκε ότι είναι η γυναίκα του βιβλίου. «Δεν ήταν παρθένος όταν συναντηθήκαμε. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτό το κορίτσι στο χωράφι και δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ. Η παρθενιά είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν είναι καθόλου ρομαντικό να τη χάσεις σε ένα χωράφι, είτε είσαι γαλαζοαίματος είτε όχι. Ξέρω ότι έβγαινε ραντεβού με μία γυναίκα 10 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα. Οπότε αν εγώ είμαι “κούγκαρ”, τότε τι είναι αυτή; Το μόνο σίγουρο είναι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες», πρόσθεσε.

Η Κάθριν Ομάνεϊ είχε μία σύντομη σχέση με τον Χάρι όταν αυτή ήταν 34 και αυτός 21 – Instagram

Το μόνο σίγουρο, επίσης, είναι ότι το μυστήριο συνεχίζεται…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...