387
Ο Σεμέδο σε φωτογραφία από παλαιότερη σύλληψή του στην Ισπανία το 2018 | YouTube/MARCA

Συνελήφθη για βιασμό ανήλικης ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2021, 09:58
Ο Σεμέδο σε φωτογραφία από παλαιότερη σύλληψή του στην Ισπανία το 2018
|YouTube/MARCA

Συνελήφθη για βιασμό ανήλικης ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2021, 09:58

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού ανήλικης βρίσκεται ο (υπό μεταγραφή) πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, έπειτα από καταγγελία 17χρονης στο Τμήμα Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με την καταγγελία της 17χρονης, μετά από διασκέδαση σε μπαρ στον Ωρωπό, ο Σεμέδο την οδήγησε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασε, μαζί με έναν ακόμη άνδρα.

Η ανήλικη προσήλθε στη ΓΑΔΑ για να καταγγείλει τον βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή (που σημειωτέον είχε και παλαιότερα προβλήματα με τον νόμο) και σε συνέχεια της καταγγελίας της εκδοθηκε ένταλμα σύλληψής του.

Ο Σεμέδο τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τρεις συλλήψεις και 142 ημέρες στη φυλακή

29/10/2017: Γυναίκα καταγγέλλει τον Ρούμπεν Σεμέδο για επίθεση με σπασμένο μπουκάλι τα ξημερώματα ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση.

19/11/2017: Η Αστυνομία τον ανακρίνει για επίθεση σε υπάλληλο κλαμπ υπό την απειλή όπλου.

20/2/2018: Σύλληψη για επίθεση, απειλές, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Αφού παρέμεινε 142 ημέρες στη φυλακή, ο Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος στις 13/7, αφού πρώτα κατέβαλε εγγυητική ύψους 30.000 ευρώ, ενώ δεν μπορεί να πλησιάσει το θύμα σε απόσταση πιο κοντινή των 300 μέτρων.

Σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό, σύμφωνα με το άρθρο 336 παράγραφος 3 του Ποινικού Κώδικα.

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Μέχρι τότε θα μείνει υπό κράτηση.

Μία πρώτη «γεύση» της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, έδωσε ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, με την εξής απίστευτη δήλωση για την καταγγέλλουσα: «Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

«Οταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Συγκατηγορούμενος του Σεμέδο για την ίδια υπόθεση είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ένας 40χρονος Νιγηριανός, σε βάρος του οποίου έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...