474
Ο Ράφα Ναδάλ απολαμβάνει το γιοτ του στο εξωτερικό σαλόνι του σκάφους | .

Το θαλάσσιο «Γκραν Σλαμ» του Ράφα Ναδάλ

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2021, 12:55
Ο Ράφα Ναδάλ απολαμβάνει το γιοτ του στο εξωτερικό σαλόνι του σκάφους
|.

Το θαλάσσιο «Γκραν Σλαμ» του Ράφα Ναδάλ

Protagon Team Protagon Team 29 Αυγούστου 2021, 12:55

Μπορεί στο Σαλόνι Γιοτ του Μονακό που θα πραγματοποιηθεί 22-25 Σεπτεμβρίου να κάνουν την εμφάνιση τους πολλά και εντυπωσιακά σκάφη αλλά εκείνο που αναμένεται να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι το γιοτ-καταμαράν του Ράφα Ναδάλ.

Το Great White είναι ένα εντυπωσιακό σε δυνατότητες και ανέσεις γιοτ της κατηγορίας του.
Το γιοτ μετατρέπεται σε ιστιοφόρο

Ο ισπανός σούπερ σταρ του τένις παρήγγειλε το 2019 από την εταιρεία Sunreef Yachts ένα γιοτ και το καλοκαίρι του 2020 η εταιρεία του παρέδωσε το ένα σκάφος που ο Ναδάλ αποφάσισε να ονομάσει «Great White». Αν και δεν μοιάζει, όπως το όνομα του, με μεγάλο λευκό καρχαρία ούτε ακολουθεί την τάση των τελευταίων ετών όπου οι επώνυμοι επιλέγουν πολύ μεγάλα σε μέγεθος γιοτ το σκάφος είναι σύμφωνα με τους ειδικούς ένα μικρό κομψοτέχνημα.

O Ναδάλ μπορεί να υποδέχεται τους καλεσμένους του στο υπερπολυτελές σαλόνι του σκάφους του.
To γιοτ μπορεί να κινείται παντού και μεταφέρει και μια βάρκα για να μπορούν να πηγαίνουν ακόμη και σε απόμερες παραλίες και σημεία οι επιβάτες του

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Robb Report το Great White θα είναι μάλιστα διαθέσιμο για να ανέβουν σε αυτό όποιοι το επιθυμούν για να το δουν από κοντά γεγονός που αναμένεται να αυξήσει το ενδιαφέρον που θα υπάρξει για το σκάφος. Αν μάλιστα κάνει και την εμφάνιση του ο διάσημος τενίστας προφανώς το γιοτ του θα μονοπωλήσει τα φλας των φωτογράφων.

O Ναδάλ μπορεί να απολαμβάνει τα ταξίδια με το σκάφος του από κάθε σημείο του

Το «Great White» έχει δύο μηχανές 1,200 ίππων που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες 24 κόμβων. To εσωτερικό του έχει συνολική επιφάνεια 370 τ.μ. Στην καρδιά του βρίσκεται ένα μεγάλος χώρος που λειτουργεί ως καθιστικό με δύο τηλεοράσεις 77 ιντσών, τραπεζαρία οκτώ ατόμων και ένα ακόμη χώρο για ψυχαγωγία των επιβατών. Η κρεβατοκάμαρα του κατόχου έχει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι με τηλεόραση που κατεβαίνει από το ταβάνι, ντουλάπα στην οποία μπορεί κάποιος να μπαίνει μέσα, καναπέ αλλά και μεγάλη βεράντα. Υπάρχει επίσης ένα εξωτερικό σαλόνι που διαθέτει τραπεζαρία με αδιάβροχη τηλεόραση. Υπάρχει σημείο ηλιοθεραπείας όπου επίσης υπάρχει οθόνη τηλεόρασης. To σκάφος διαθέτει γκαράζ για να παίρνει ο κάτοχος μαζί του τζετ σκι, θαλάσσια παιχνίδια κ.α. Επίσης μπορεί να μετατραπεί και σε ιστιοφόρο.

To master bedroom του σκάφους διαθέτει ανάμεσα στα άλλα και μια εντυπωσιακή βεράντα
To κεντρικό σαλόνι του γιοτ είναι μεγάλο και υπερπολυτελές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...