251
Η φωτογραφία ντοκουμέντο από το 1990 με τον νεαρό τότε βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κώστα Καραμανλή και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ταχιάο δίπλα στον Ντίνο Κοσμόπουλο | Facebook

Στο πλευρό Ταχιάου ο Κώστας Καραμανλής – τι ειπώθηκε στη συνάντησή τους

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 17:39
Η φωτογραφία ντοκουμέντο από το 1990 με τον νεαρό τότε βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κώστα Καραμανλή και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ταχιάο δίπλα στον Ντίνο Κοσμόπουλο
|Facebook

Στο πλευρό Ταχιάου ο Κώστας Καραμανλής – τι ειπώθηκε στη συνάντησή τους

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2018, 17:39

Μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας στην Παναγή Κυριακού ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος, με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή,

Ο κ.Ταχιάος επισκέφθηκε την Παναγή Κυριακού όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και συζήτησαν σε θερμό κλίμα για το σκηνικό που διαμορφώνεται στον κεντρικό δήμο εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του υποψήφιου δημάρχου, ο κ. Καραμανλής του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εκλογική μάχη, λέγοντας ότι θεωρεί σίγουρη την νίκη του στις 26 Μαΐου.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα ξαναπούν στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ θα κάνουν και κοινή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Νίκος Ταχιάος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για τον χρόνο που του διέθεσε, ενώ κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν ανέβασε και μια φωτογραφία από τις δημοτικές εκλογές του 1990 όταν ο Κώστας Καραμανλής, ως νεαρός τότε βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, “έβαζε πλάτη” -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου στη δημαρχία της πόλης. Δίπλα του στη φωτογραφία, ο ίδιος ο σημερινός υποψήφιος δήμαρχος, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

«Ελάχιστοι διαθέτουν το πολιτικό αισθητήριο του Κώστα Καραμανλή και το ταλέντο να είναι με δυο κουβέντες πάντα to the point. Τον ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Και όσο για τα υπόλοιπα; Παραπολιτικά δεν υπάρχουν, με τον Καραμανλή μόνο πολιτική. Θα το δείτε εν καιρώ. Πού; Στη Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε στην ανάρτησή του ο Νίκος Ταχιάος.

Πριν από 28 χρόνια, ως νεαρός βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής "έβαζε πλάτη" για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου ως…

Geplaatst door Νίκος Ταχιάος op Maandag 10 december 2018

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...