325
Ο Κώστας Γαβράς σε μία στιγμή των γυρισμάτων με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη που υποδύεται στην ταινία τον Αλέξη Τσίπρα | INTIMEnews

Εικόνες από πρώτα γυρίσματα της ταινίας του Γαβρά στην πλατεία Κοτζιά

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2019, 12:10
Ο Κώστας Γαβράς σε μία στιγμή των γυρισμάτων με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη που υποδύεται στην ταινία τον Αλέξη Τσίπρα
|INTIMEnews

Εικόνες από πρώτα γυρίσματα της ταινίας του Γαβρά στην πλατεία Κοτζιά

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2019, 12:10

Από την πλατεία Κοτζιά ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Αdults in the Room», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη για τα γεγονότα του α’ εξαμήνου του 2015.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην οδό Αιόλου και την πλατεία Κοτζιά, στο κέντρο της Αθήνας:

O σκηνοθέτης Kώστας Γαβράς με τον «Αλέξη Τσίπρα» Αλέξανδρο Μπουρδούμη / ΙΝΤΙΜΕnews

Mε αφορμή τη χρηματοδότηση της ταινίας από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, σχολίασε δηκτικά ότι ο Νίκος Παππάς δίνει λεφτά στους συντελεστές της, προκειμένου να στρογγυλευθεί η αλήθεια και να μην βγουν στη φόρα τα «γαμοσταυρίδια» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- που ακούστηκαν την επίμαχη περίοδο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Το Φλεβάρη του ’15 υπήρχαν μεγάλες κόντρες στην κοινοβουλευτική ομάδα, κυρίως δικές μου προς τον Βαρουφάκη και τον Δραγασάκη, που τους θεωρούσα υπαίτιους της πρώτης ταπεινωτικής συμφωνίας. Κάποτε πρέπει να δοθούν τα πρακτικά της κοινοβουλευτικής ομάδας Φλεβάρη ΄15 μέχρι Ιούνη ΄15 και τι είπαν οι διάφοροι βουλευτές τότε. Κάποτε πρέπει να βγει, διότι λέγονται διάφορα, κάποιοι σιωπούν και δικαιολογημένα, αλλά το τι διημείφθη, και τι γαμοσταυρίδια ακούστηκαν για τις προδοτικές συμφωνίες, κάποτε κάποιος από μας πρέπει να τα πει. Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν διαψεύδονται και επειδή κάποιοι δεν ασχολούνται ή φοβούνται να μπουν στη συζήτηση, λέγονται πολλά και ψεύδη», ανέφερε χαρακτηριστικό ο κ. Μητρόπουλος σε δηλώσεις του στον «Θέμα FM».

Οπώς είπε, ο ίδιος γνωρίζει και εκτιμά τον Κώστα Γαβρά αλλά δεν ξέρει πώς είναι δυνατόν να παίρνει κρατική χρηματοδότηση για να βγάλει κάτι το οποίο θα πρέπει να είναι κριτική -υποτίθεται- αποτίμηση των γεγονότων της περιβόητης «υπερήφανης διαπραγμάτευσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...