367
Η Εμα Κόριν καλείται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα | Social Media

Αυτή θα είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά «The Crown»

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2019, 07:35
Η Εμα Κόριν καλείται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα
|Social Media

Αυτή θα είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά «The Crown»

Protagon Team Protagon Team 11 Απριλίου 2019, 07:35

Η βρετανίδα ηθοποιός Εμα Κόριν, μπορεί να μην είναι πασίγνωστη, κατάφερε όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, να εντυπωσιάσει τους casting directors της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» (Το Στέμμα) και να κερδίσει τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Κόριν δήλωσε «εξαιρετικά ενθουσιασμένη» και πως είναι μεγάλη της τιμή που θα υποδυθεί τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλής όχι μόνο στους Βρετανούς, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Είχα κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και τώρα, μόνο που σκέφτομαι ότι τελικά θα γίνω και εγώ μέρος αυτού του τόσο ταλαντούχου καστ, μου φαίνεται σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα είδωλο, και το αποτύπωμά της στον κόσμο παραμένει βαθύ και εξακολουθεί να μας εμπνέει. Τώρα μου δίνεται η πιο υπέροχη ευκαιρία, να εξερευνήσω αυτό το μοναδικό πλάσμα μέσα από τη γραφή του Πίτερ Μόργκαν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να τη δικαιώσω» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στην άκρως επιτυχημένη σειρά που ακολουθεί τις πολιτικές αντιδικίες γύρω από τη βασιλεία της Ελισάβετ Β’ όπως αυτές διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, τον κεντρικό ρόλο κρατά για την τρίτη σεζόν η Ολίβια Κόλμαν – γνώριμή μας και από τον ρόλο μίας προγενέστερης βασίλισσας της Αγγλίας, της Αννας, στην ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου. Στο «Στέμμα», την Ελισάβετ σε νεότερη ηλικία, υποδυόταν η Κλερ Φόι.

Η Ολίβια Κόλμαν ως βασίλισσα Ελισάβετ στον τρίτο κύκλο της σειράς «Το Στέμμα» (Netflix)

Ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, δήλωσε: «Η Εμα Κόριν είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο που μας κατέκτησε από την πρώτη στιγμή, με το που ήρθε στο δοκιμαστικό για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ. Εκτός από το ότι διαθέτει την αθωότητα και την ομορφιά της Νταϊάνα σε νεαρή ηλικία, έχει επίσης, σε αφθονία, τη γκάμα και την πολυπλοκότητα ώστε να υποδυθεί μία καταπληκτική προσωπικότητα που κατάφερε από ένα ανώνυμο κορίτσι να γίνει η πιο εμβληματική γυναίκα της γενιάς της».

Η δεύτερη σεζόν της σειράς απέσπασε πέντε βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων, καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την Κλερ Φόι και σκηνοθεσίας σε δραματική σειρά για τον Στίβεν Ντάλντρι.

Η Κλερ Φόι ξεχώρισε στον ρόλο της νεαρής Ελισάβετ (Netflix)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...