197
Ο Μιχαηλίδης κατά τη μεταγωγή του την Παρασκευή | INTIMEnews

Στη φυλακή επέστρεψε ο «τοξοβόλος» Μιχαηλίδης – προφυλακιστέες και οι δύο γυναίκες

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2020, 16:42
Ο Μιχαηλίδης κατά τη μεταγωγή του την Παρασκευή
|INTIMEnews

Στη φυλακή επέστρεψε ο «τοξοβόλος» Μιχαηλίδης – προφυλακιστέες και οι δύο γυναίκες

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2020, 16:42

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους, τόσο ο αποκαλούμενος «τοξοβόλος του Συντάγματος», Γιάννης Μιχαηλίδης, όσο και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου (η 28χρονη συνεργάτης της Πόλας Ρούπα του «Επαναστατικού Αγώνα») και η 26χρονη οδηγός του ΙΧ στο οποίο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (εδώ) την περασμένη Πέμπτη από την Αντριτρομοκρατική.

Και οι τρεις ήταν αντιμέτωποι με αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως αυτό της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, αλλά και της ληστείας.

Ενώπιον του ανακριτή φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Σε βάρος της 26χρονης  ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της απείθειας καθώς αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχαηλίδης είχε αποδράσει  από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατείτο, τον περασμένο Ιούνιο. Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης και εξέτιε ποινή καθειρξης 13 ετών στις αγροτικές φυλακές μετά από καταδική του, το 2015, για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη (περισσότερα εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...