124
Ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στα Ιωάννινα συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά |

Στα Γιάννενα ο Πρωθυπουργός – παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Ηπειρο

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 10:44
Ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στα Ιωάννινα συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά
|

Στα Γιάννενα ο Πρωθυπουργός – παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Ηπειρο

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2023, 10:44

Στα Γιάννενα έφτασε λίγο μετά τις 10 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί την Τετάρτη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Η περιοδεία του Πρωθυπουργού ξεκινά με επίσκεψη σε παραγωγικές και τεχνολογικές μονάδες στην περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ στις 13:30 θα παραστεί και θα μιλήσει στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Ηπειρο του 2030.

Παράλληλα με την πρωθυπουργική επίσκεψη, κυβερνητικά κλιμάκια βρίσκονται σε Αρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα για σειρά συναντήσεων και συσκέψεων με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη ομιλία του Πρωθυπουργού σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...