209
Ο Τζέφρι Πάιατ ποδηλατώντας τον περασμένο Οκτώβριο στην Σπαρτακιάδα 2018. Τώρα έπεσε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του | Nassos Triantafyllou / SOOC

Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο Τζέφρι Πάιατ στην Αρεόπολη

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 16:48
Ο Τζέφρι Πάιατ ποδηλατώντας τον περασμένο Οκτώβριο στην Σπαρτακιάδα 2018. Τώρα έπεσε και τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του
|Nassos Triantafyllou / SOOC

Ατύχημα με το ποδήλατο είχε ο Τζέφρι Πάιατ στην Αρεόπολη

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 16:48

Ασχημα εξελίχθηκε η εκδρομή του αμερικανού πρεσβευτή Τζέφρι Πάιατ στη Μάνη, καθώς όπως έγινε γνωστό, υπέστη ατύχημα κάνοντας ποδήλατο κοντά στην Αρεόπολη.

Ο επικεφαλής της εν Ελλάδι αμερικανικής διπλωματίας έπεσε από το ποδήλατο και σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη κατάγματα και στα δύο του πόδια. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του για να επιστρέψει στην Αθήνα για αποθεραπεία.

Ο ίδιος σε μήνυμά του στα social media την Παρασκευή εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης καθώς και τους φίλους του που επικοινώνησαν για να πουν «perastika».

Ο κ. Πάιατ θεωρείται δεινός ποδηλάτης και τον περασμένο Οκτώβριο είχε συμμετάσχει στην Σπαρτακιάδα, έναν πολύ απαιτητικό αγώνα 257 χλμ. από το Καλλιμάρμαρο στην Σπάρτη.

Ηταν σε διακοπές μετά τους εορτασμούς για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας που έγιναν με κάθε επισημότητα στην πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη (εδώ).

Ο κ. Πάιατ ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου Αρεόπολης για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν μετά από ατύχημα που είχα με το ποδήλατό μου στη Μάνη. Ευχαριστώ και όλους τους Ελληνες φίλους που μου τηλεφώνησαν για να μου ευχηθούν περαστικά. Είμαι στενοχωρημένος που το συμβάν διέκοψε το ταξίδι μου, αλλά προσβλέπω στην επιστροφή στην Αθήνα για να αναρρώσω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...