275
«Ουφ εντάξει, προλάβαμε», είπε η κυρία Χατζηγεωργίου | INTIMEnews

Τα ρέστα της η Χατζηγεωργίου με επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ προπαραμονή εκλογών

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 15:55
«Ουφ εντάξει, προλάβαμε», είπε η κυρία Χατζηγεωργίου
|INTIMEnews

Τα ρέστα της η Χατζηγεωργίου με επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ προπαραμονή εκλογών

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2019, 15:55

«Οποιος προλάβει τον Κύριον είδε» σκέφτηκε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, και αξιοποιώντας ακόμα και το τελευταίο δευτερόλεπτο της υπουργικής της θητείας, φρόντισε να μοιράσει αρκετές χιλιάδες ευρώ σε διάφορους φορείς.

Με νέα σειρά αποφάσεών της (δείτε τις κάτω στο τέλος του άρθρου) που δημοσιεύθηκαν μόλις την Παρασκευή -προπαραμονή των εκλογών- στη «Διαύγεια», η υφυπουργός αναδεικνύεται σε ρέκορντγούμαν –όχι μόνο των προσλήψεων– αλλά και των επιδοτήσεων στο πεντάμηνο της θητείας της.

Συγκεκριμένα η κυρία Χατζηγεωργίου υπέγραψε για επιδότηση ύψους 110.300 ,69 ευρώ στη «Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας (ΣΕΚΕ) Ανώνυμος Εταιρεία» (ως καταβολή υπόλοιπου επιχορήγησης), με την επισήμανση μάλιστα ότι η πληρωμή πρέπει να γίνει άμεσα!

Αλλες 12.000 ευρώ καταβλήθηκαν με αποφασή της στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του ΑΠΘ για την προώθηση της βαλκανικής οικονομικής συνεργασίας, ενώ το… «ευτελές» ποσό των 5.000 ευρώ δόθηκε στον σύλλογο ΕΑΤ «Αλέξανδρος» για χρηματοδότηση δράσης βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης (χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις).

Στους τυχερούς της… λοταρίας Χατζηγεωργίου και το σωματείο «Αστέρι», με άλλες 5.000 ευρώ για διοργάνωση κοινωνικών δράσεων.

Τέλος, ποσό ύψους 9.829 ευρώ έλαβε ιδιωτική εταιρεία στο πλαίσιο της δράσης «Πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις για την ανάδειξη του Ολυμπιακού Ιδεώδους στην Μακεδονία και στην Θράκη».

Με τις ανωτέρω επιχορηγήσεις η Ελευθερία Χατζηγεωργίου παίζει ουσιαστικά τα ρέστα της στην προσπάθεια να κερδίσει και εκείνη με τη σειρά της τις απαιτούμενες ψήφους για την εκλογή της, όσο δύσκολο και αν φαντάζει βέβαια κάτι τέτοιο για την απερχόμενη υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...