304
Η πολυκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη 67 | INTIMEnews

Σοκ στην Πεύκη: 32χρονη μάνα πέταξε το παιδί της από τον τρίτο και βούτηξε στο κενό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2020, 13:05
Η πολυκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη 67
|INTIMEnews

Σοκ στην Πεύκη: 32χρονη μάνα πέταξε το παιδί της από τον τρίτο και βούτηξε στο κενό

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2020, 13:05

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση από την περιοχή της Πεύκης, όπου μάνα πέταξε από την ταράτσα του σπιτιού της, στον τρίτο, το ίδιο της το παιδί και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67 στην Πεύκη.

Τόσο η μητέρα όσο και η πεντάχρονη κόρη της είναι νεκρές.

Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από την αυτοκτονία της 44χρονης στον Νέο Κόσμο τον περασμένο Μάρτιο (εδώ), η οποία είχε πέσει στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας αφού πρώτα είχε ρίξει από το μπαλκόνι την  τεσσάρων ετών κόρη της.

Αγνωστο προς το παρόν παραμένει τι οδήγησε την 32χρονη μητέρα στην πράξη της.

H  αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ από ό,τι φαίνεται, σοβαρό πρόβλημα υγείας είχε και το παιδί.

«Δυστυχώς δεν την πρόλαβα», ήταν σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση του συζύγου της όταν πληροφορήθηκε τι ακριβώς είχε γίνει. «Γιατί μου το έκανες αυτό;» μονολογούσε.

«Είχαν ένα κοριτσάκι άρρωστο, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε», φέρεται να είπε η γιαγιά του παιδιού.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ο παππούς της μικρής  περιέγραψε τη στιγμή που έφθασε στο σπίτι της οδού Κολοκοτρώνη και αντίκρισε νεκρές τη νύφη του και την εγγονή του.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Ερχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι […]Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω», επαναλάμβανε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...