137
Αριστερά, η συλληφθείσα ηθοποιός στην εμφάνισή της στην κινηματογραφική ταινία της Marvel το 2011 «Captain America: The First Avenger», στον ρόλο του «Stark Girl». Δεξιά η φωτογραφία από το γραφείο του σερίφη που δόθηκε στη δημοσιότητα | CreativeProtagon

«Βόμβα» στη σόουμπιζ: Συνέλαβαν ηθοποιό για τη δολοφονία της μητέρας της

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2020, 12:00
Αριστερά, η συλληφθείσα ηθοποιός στην εμφάνισή της στην κινηματογραφική ταινία της Marvel το 2011 «Captain America: The First Avenger», στον ρόλο του «Stark Girl». Δεξιά η φωτογραφία από το γραφείο του σερίφη που δόθηκε στη δημοσιότητα
|CreativeProtagon

«Βόμβα» στη σόουμπιζ: Συνέλαβαν ηθοποιό για τη δολοφονία της μητέρας της

Protagon Team Protagon Team 2 Ιανουαρίου 2020, 12:00

Η είδηση διαδόθηκε σαν αστραπή στα social media. Οι έρευνες για τη δολοφονία μίας 68χρονης γυναίκας στο Κάνσας, οδήγησαν στη σύλληψη της ίδιας της κόρης – ηθοποιού στο Χόλιγουντ!

Ο λόγος για την Μόλι Φιτζέραλντ, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη  συμμετοχή της στο blockbuster «Captain America: The First Avenger».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η ηθοποιός συνελήφθη την Τρίτη για τη δολοφονία της μητέρας της. Η εγγύηση ορίστηκε στις 500 χιλιάδες δολάρια.

Geplaatst door Olathe Police Department op Vrijdag 20 december 2019

Στις 20 Δεκεμβρίου η αστυνομία του Κάνσας δέχθηκε κλήση για ένοπλη ληστεία στο σπίτι της μητέρας της ηθοποιού. Οταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν την 68χρονη νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Εντεκα ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η σύλληψη της 38χρονης Μόλι Φιτζέραλαντ (στη φωτογραφία πάνω), με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...