187
Το σημείο της τραγωδίας | ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ IntimeNews

Φρίκη στον Νέο Κόσμο: Μητέρα πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2019, 19:16
Το σημείο της τραγωδίας
|ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ IntimeNews

Φρίκη στον Νέο Κόσμο: Μητέρα πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2019, 19:16

Μία ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Προκοπίου Κατζαντώνη και Ποριώτη.

Γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πέταξε την τετράχρονη κόρη της από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και στην συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό.

Η 44χρονη έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση. Το τετράχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε  χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο Παίδων και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς που όμως δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στις 4.30 το απόγευμα η 44χρονη πέταξε πρώτα το τετράχρονο κοριτσάκι της από τον πέμπτο όροφο και στη συνέχεια βούτηξε και η ίδια στο κενό την ώρα μάλιστα που ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της γυναίκας επέστρεφε στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα να γίνει μάρτυρας του φρικιαστικού σκηνικού.

Οπως ανέφεραν σε δημοσιογράφους οι γείτονες, είδαν την γυναίκα να στέκεται στην άκρη του μπαλκονιού και της φώναξαν «τι κάνεις εκεί;».

Τα κίνητρα της γυναίκας παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι το κοριτσάκι της αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...