349
Το ροτβάιλερ που επιτέθηκε και σκότωσε το κοριτσάκι | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Σοκ στα Γλυκά Νερά: σκύλος ροτβάιλερ επιτέθηκε και σκότωσε κοριτσάκι δύο μηνών

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 12:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/09/2019 18:37
Το ροτβάιλερ που επιτέθηκε και σκότωσε το κοριτσάκι
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ IntimeNews

Σοκ στα Γλυκά Νερά: σκύλος ροτβάιλερ επιτέθηκε και σκότωσε κοριτσάκι δύο μηνών

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2019, 12:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 12/09/2019 18:37

Τραγωδία το πρωί της Πέμπτης στα Γλυκά Νερά, όταν σκύλος ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκε σε μωρό μόλις δύο μηνών.

Οπως έγινε γνωστό, η μητέρα του παιδιού το μετέφερε αιμόφυρτο, με πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα από τις δαγκωματιές του σκύλου, στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Ηταν όμως αργά και το κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο σκύλος ήταν της οικογένειας του μωρού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει άλλα τρία παιδιά.

Γείτονες αναφέρουν ότι το ροτβάιλερ ήταν σχεδόν όλη μέρα στο μπαλκόνι (φωτογραφία κάτω), καθώς οι ιδιοκτήτες του δεν τον έβγαζαν συχνά έξω.

Τόσο οι γονείς, όσο και η γιαγιά του άτυχου βρέφους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το απόγευμα της Πέμπτης το Παίδων Πεντέλης  εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν όπου περιγράφεται η κατάσταση στην οποία έφθασε το βρέφος στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Η φιλοζωική πήρε το ροτβάιλερ που σκότωσε το μωρό

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, συνεργείο της φιλοζωικής απομάκρυνε το ροντβάιλερ που σκότωσε το μωρό στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Το ζώο θα παραμείνει μια εβδομάδα στη φιλοζωική, όπου θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά. Αν δεν παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά, τότε αυτό που προβλέπεται είναι η επιστροφή του πίσω στην οικογένεια -αν και στην προκειμένη περίπτωση αυτό θεωρείται αδιανόητο- ή σε άλλη περίπτωση θα φιλοξενηθεί στη φιλοζωική μέχρι να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια.

Στη περίπτωση που το σκυλί παρουσιάσει επιθετική συμπεριφορά τότε οι κτηνίατροι που το παρακολουθούν θα ενημερώσουν σχετικά τον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...