469
Αυτός φέρεται να απείλησε την ίδια και τη μικρή κόρη της | ABC

Αυτός εκβίαζε τη Στόρμι Ντάνιελς να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2018, 22:14
Αυτός φέρεται να απείλησε την ίδια και τη μικρή κόρη της
|ABC

Αυτός εκβίαζε τη Στόρμι Ντάνιελς να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 17 Απριλίου 2018, 22:14

Το σκίτσο του άντρα που κατήγγειλε πως απείλησε την ίδια και τη μικρή κόρη της να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε στη δημοσιότητα η Στόρμι Ντάνιελς.

Η πορνοστάρ, που το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το σκίτσο δόθηκε στο τοκ σόου «The View» και μεταδόθηκε από το ABC.

«Αυτό το πρωί στην εκπομπή “The View” η Στόρμι Ντάνιελς θα δώσει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του κακοποιού που απείλησε την πελάτισσά μου και το μικρό της κορίτσι στο Λας Βέγκας. Αυτή είναι μια αναζήτηση για την αλήθεια», τόνισε με tweet του ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι.

Τον περασμένο μήνα η Ντάνιελς είπε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS ότι δέχτηκε τις απειλές ενός άνδρα σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011, ενώ μαζί της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της».

2018-04-16T215928Z_56646901_RC15C822A6D0_RTRMADP_3_USA-TRUMP-RUSSIA-COHEN
Η Ντάνιελς έξω από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, αγκαζέ με τον σωματοφύλακά της (REUTERS/Lucas Jackson)

Πανδαιμόνιο προκάλεσε τη Δευτέρα, έξω από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η άφιξη της διάσημης, πλέον, πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία φέρεται να έχει λάβει γενναία αμοιβή προκειμένου να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες της περιστασιακής σχέσης της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η Ντάνιελς παρευρέθηκε στην ακροαματική διαδικασία του προσωπικού δικηγόρου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν, ο οποίος βρίσκεται υπό ποινικής έρευνας, που έχει να κάνει κυρίως με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ενώ η πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία, η ομοσπονδιακή δικαστής Κίμπα Γουντ διέταξε τον προσωπικό δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κόεν, να αποκαλύψει το όνομα του πελάτη που εκείνος ήλπιζε να κρατήσει μυστικό. Το όνομα αυτού, Σον Χάννιτι, ένας συντηρητικός τηλεοπτικός παρουσιαστής του Fox News show, ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ, που συχνά δέχεται σε επιστροφή δημόσιους επαίνους από τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ότι δεν προσέλαβε ποτέ τον Κοέν ως δικηγόρο του. «Ο Μάικλ Κόεν δεν με εκπροσώπησε ποτέ με τον οποιοδήποτε τρόπο», δήλωσε ο Χάννιτι με ανακοίνωση που έστειλε με mail στο πρακτορείο Reuters. «Έχω περιστασιακά σύντομες συζητήσεις με αυτόν για νομικά ζητήματα για τα οποία θέλω τη συνεισφορά και την άποψή του».

Ο Κόεν παρέστη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν για να ζητήσει από την δικαστή να περιορίσει τη δυνατότητα των ομοσπονδιακών εισαγγελικών αρχών να εξετάσουν έγγραφα που κατάσχεσαν στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας σε βάρος του, που έχει να κάνει κυρίως με τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Εντούτοις, στο παρασκήνιο, ο Κόεν έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει τις προσπάθειες της Ντάνιελς να κρατήσει την προσοχή στη δική της υπόθεση, αναφορικά με τις σχέσεις που είχε, όπως υποστηρίζει, με τον Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...