265
|

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του»

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2023, 13:13

Σκέρτσος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του»

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2023, 13:13

«Αν κρίνουμε από τις σημερινές δηλώσεις στα ΜΜΕ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κυρία Γεροβασίλη και η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, που επιμένουν να περιγράφουν μια κατεστραμμένη οικονομία χωρίς να κοστολογούν το δικό τους οικονομικό πρόγραμμα, εύλογα συμπεραίνουμε ότι δυστυχώς δεν πήραν το μήνυμα της κάλπης της περασμένης Κυριακής».

Αυτά τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Ακης Σκέρτσος.

«O ΣΥΡΙΖΑ κι αν έχασε, κάηκε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του» προσέθεσε.

Το σχόλιο του κ. Σκέρτσου ακολούθησε δηλώσεις της Ολγας Γεροβασίλη και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, οι οποίες επέμειναν ότι πρέπει να αναχαιτιστούν οι πολιτικές της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο αγώνας συνεχίζεται, και θα τον δώσουμε συλλογικά και συντεταγμένα με τις ιδέες και τις προγραμματικές μας θέσεις. Τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, οι διευρυμένες ανισότητες, η κρίση της ακρίβειας, η δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και των συνταξιούχων, η αγωνία των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, το δραματικό πρόβλημα των κόκκινων δανείων και η αντιδημοκρατική εκτροπή των παράνομων παρακολουθήσεων παραμένουν και επιδεινώνονται από τις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», είπε η κυρία Ξενογιαννακοπούλου.

Ενώ η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι πρέπει «να αναδείξουμε στην κοινωνία ότι ήδη έχουμε 14% αύξηση ασφαλιστικών εισφορών. Διασώσαμε τη χώρα και είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που παρέδωσε γεμάτα τα ταμεία».

Για το πρόγραμμα του κόμματος, η βουλευτής Αρτας του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «είμαστε η μόνη δύναμη που μπορούμε να πούμε στην κοινωνία ένα πρόγραμμα υπεράσπισης των δικαιωμάτων της. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπεράσπισης της κοινωνίας . Αυτό το πρόγραμμά μας δεν καταφέραμε να το περάσουμε σαφώς. Εμφανίσαμε έλλειμμα συντεταγμένης πορείας, σαφούς προγραμματικού λόγου και πολλές αστοχίες στον τρόπο εκφοράς του».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...