192
Ο Ακης Σκέρτσος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάψει να προσβάλλει τους πολίτες | Menelaos Myrillas / SOOC

Σκέρτσος για Τσίπρα: Ας κατέβει από τον θώκο του να ακούσει τι του είπαν οι πολίτες

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2023, 17:01
Ο Ακης Σκέρτσος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάψει να προσβάλλει τους πολίτες
|Menelaos Myrillas / SOOC

Σκέρτσος για Τσίπρα: Ας κατέβει από τον θώκο του να ακούσει τι του είπαν οι πολίτες

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2023, 17:01

Οι δηλώσεις Τσίπρα (εδώ) κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, περί οδυνηρού σοκ για την κοινωνία (και όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ) από τον θρίαμβο Μητσοτάκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο , Ακη Σκέρτσο, που συνέστησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέξει λίγο καλύτερα τι που είπαν οι πολίτες με την ψήφο τους.

«Ο κ. Τσίπρας μας είπε εξερχόμενος από το προεδρικό Μέγαρο -αφού αρνήθηκε ως όφειλε εκ του Συντάγματος να παραλάβει τη διερευνητική εντολή- ότι φοβάται για την κοινωνία. Τα αποτελέσματα πάντως των εκλογών δείχνουν πως η κοινωνία τον φοβάται. Και τον απορρίπτει», σημείωσε στη σχετική δήλωσή του ο κ. Σκέρτσος και  μιλώντας για την αυτοκριτική που -όπως αποδεικνύεται- αποφεύγει συστηματικά να κάνει ο κ. Τσίπρας (ακόμη και μετά από μία τέτοια εκλογική πανωλεθρία), πρόσθεσε, για τον προεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αντί να υποδύεται συνεπώς την αυθεντική φωνή της δημοκρατίας και της κοινωνίας, ας κατέβει από το δικό του θώκο του αλαζονικού ηγεμόνα για να ακούσει καλύτερα τι του είπαν οι πολίτες. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει επιτέλους την -οφειλόμενη από το 2019- αυτοκριτική του χωρίς να τους προσβάλλει άλλο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...