980
Η Σάρον Στόουν | Reuters

Σάρον Στόουν: Η αδελφή της νοσηλεύεται με κορoνοϊό – Το σοκαριστικό βίντεο

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2020, 19:53
Η Σάρον Στόουν
|Reuters

Σάρον Στόουν: Η αδελφή της νοσηλεύεται με κορoνοϊό – Το σοκαριστικό βίντεο

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2020, 19:53

Με τον πιο σοκαριστικό τρόπο αποτύπωσε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα η αδελφή της Σάρον Στόουν, Κέλι, όλα όσα βιώνουν όσοι νοσηλεύονται με κορονοϊό.

Ειδικότερα, στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα η Κέλι Στόουν, η οποία νόσησε από κορονoϊό, ενώ παράλληλα πάσχει από το αυτοάνοσο λύκος, η ίδια ακούγεται να λέει με δυσκολία:

«Κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο. Παρακαλώ, κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, απαιτήστε να φορούν όλοι μάσκα. Δεν θέλετε ποτέ να νιώσετε έτσι. Δεν μπορώ να ανασάνω» είναι οι τελευταίες λέξεις που ακούγονται από την αδελφή της διάσημης ηθοποιού πριν σταματήσει το βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

Please listen with love

A post shared by kelly stone singer (@thekellystone) on

Την είδηση για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της αδελφής της έκανε γνωστή η ίδια η Σάρον Στόουν μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται η αδελφή της.

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός στην ανάρτησή της δίνει το δικό της ισχυρό μήνυμα για όσους αψηφούν τα μέτρα και δεν φορούν μάσκα.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», αναφέρει η διάσημη ηθοποιός στο δραματικό μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η αδελφή της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...