579
O Πάνος Καμμένος διευκρίνισε μεταξύ άλλων πώς θα αντιδράσει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του για κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ με αυξημένη πλειοψηφία | ΙΝΤΙΜEnews

Προστασία εισαγγελέα ζητά ο Καμμένος για τους βουλευτές του

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 15:45
O Πάνος Καμμένος διευκρίνισε μεταξύ άλλων πώς θα αντιδράσει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα του για κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ με αυξημένη πλειοψηφία
|ΙΝΤΙΜEnews

Προστασία εισαγγελέα ζητά ο Καμμένος για τους βουλευτές του

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 15:45

Τα επεισόδια αποδοκιμασίας με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη των ΑΝΕΛ λόγω της συμφωνίας για το Σκοπιανό και οι απειλές που όπως κατήγγειλε, δέχονται οι βουλευτές του, μονοπώλησαν τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

301658

Στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ, ζήτησε εισαγγελική  παρέμβαση για τις απειλές που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δέχονται τα στελέχη του από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

«Στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Αμυνας.

Μετά τις αποδοκιμασίες κατά της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά στην Κρήτη, το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, όπου κυριάρχησαν τα υβριστικά συνθήματα κατά των τοπικών βουλευτών Αφροδίτης Σταμπουλή (ΣΥΡΙΖΑ) και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά (ΑΝΕΛ).

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε πως τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να ελεγχθούν απειλητικά sms και e-mail.

301670

«Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα εις βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα μείνει αναπάντητη: Ζητάμε ομόφωνα, άμεσα δικαστική διερεύνηση με εμπλοκή του εισαγγελέα. Δίνουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ΚΟ και των στελεχών μας στην διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ποιός προσπαθεί, ουσιαστικά σε συνέχεια και αυτών που ειπώθηκαν στη Βουλή να καταλύσει το πολίτευμα. Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται η προσπάθεια η οποία γίνεται για εκφοβισμό στελεχών ενός δημοκρατικού κινήματος» υπογράμμισε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Πάνος Κάμμενος που θέλησε να διαβεβαιώσει ότι «οι ΑΝΕΛ δεν φυλλοροούν».

Όσο για τη συμφωνία των Πρεσπών -την οποία και θα καταψηφίσουν, όπως επαναλαμβάνουν σε κάθε ευκαιρία, οι ΑΝΕΛ-  ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την έγκριση της – εάν και όταν έρθει στη Βουλή- με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Όπως είπε, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει δεκτή την πρότασή του και επιμείνει στην κύρωση με 151 βουλευτές, τότε ο ίδιος και το κόμμα του θα κάνουν ό,τι πρέπει προκειμένου αυτό να μην καταστεί δυνατό.

Ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει ότι θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση πριν ξεκινήσει στη Βουλή η διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας με απλή πλειοψηφία, ο Πάνος Καμμένος αρκέστηκε να πει ότι «αυτά θα τα δούμε εκείνη τη στιγμή». «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ότι πρέπει προκειμένου να μην υπάρξει κύρωση στη Βουλή».

ΝΔ: Καμμένος, η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

Η δήλωσ Καμμένου ότι η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να επικυρωθεί από 180 βουλευτές, αλλά ότι εκείνος θα την καταψηφίσει, θα μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού, σχολίασε η Νέας Δημοκρατία επαναλαμβάνοντας τη θέση της ότι δεν θα την επικυρώσει «όποια πλειοψηφία κι αν επιλέξουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος».

«Μαζί την υπέγραψαν και φέρουν ακέραιη την ευθύνη για τα τετελεσμένα που ήδη δημιουργεί σε βάρος της Ελλάδας», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Πειραιώς και για μία ακόμη φορά επισημαίνεται η ανάγκη να λήξει το συντομότερο δυνατό η κυβερνητική φαρσοκωμωδία που ζει η χώρα τον τελευταίο καιρό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...