170
(φωτογραφία αρχείου) | ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / IntimeNews

ΝΔ: Εκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία προωθεί η κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 19:53
(φωτογραφία αρχείου)
|ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / IntimeNews

ΝΔ: Εκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία προωθεί η κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2018, 19:53

Ανακοίνωση – καταγγελία με αντικείμενο τα σενάρια για έκτακτες κρίσεις στην ΕΛΑΣ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, μετά το τέλος συνάντησης που είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) με τους αντιπροέδρους του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή αποτέλεσε η κατάθεση προ ημερών -στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας- σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που δίνει τη δυνατότητα έκτακτων κρίσεων στο Σώμα.

«Η αποχωρούσα κυβέρνηση δρομολογεί, ως φαίνεται, έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία με σκοπό να αλώσει κομματικά και τη Δημόσια Τάξη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ γίνεται αναφορά στην καταγγελία της ΠΟΑΞΙΑ σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί εν κρυπτώ και Προεδρικό Διάταγμα για να προχωρήσει σε έκτακτες κρίσεις το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ γνωρίζει ότι ούτως ή άλλως θα γίνουν τακτικές τον Ιανουάριο του 2019.

«Η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει από τη θέση της προκειμένου η ηγεσία της Αστυνομίας να μην καταστεί παράρτημα της Κουμουνδούρου. Σε κάθε δε περίπτωση η επόμενη κυβέρνηση θα αξιολογήσει τις κρίσεις και τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...