154
Ο δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Γιώργος Γώγος | Twitter

Ποινική δίωξη σε δήμαρχο για τη δηλητηρίαση σκύλων με φόλες

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 10:29
Ο δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Γιώργος Γώγος
|Twitter

Ποινική δίωξη σε δήμαρχο για τη δηλητηρίαση σκύλων με φόλες

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 10:29

Ποινική δικογραφία σε βάρος του δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας , Γιώργου Γώγου, σχηματίστηκε με κατεπείγουσα παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση, μετά από καταγγελίες για θανάτωση αδέσποτων σκύλων με φόλες κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Μπράλου.

Ο δήμαρχος κατηγορείται ότι ήταν αυτός που δηλητηρίασε τα σκυλιά ρίχοντας τις φόλες στην περιοχή. Οι ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνοντας μάλιστα πλήρη άγνοια για το περιστατικό κατά την κατάθεση που έδωσε στις αρχές.

Κατηγορούμενος στην υπόθεση φέρεται να είναι και ένας ιερέας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει την ταυτότητα του δράστη.

Την άμεση  κινητοποίηση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε δημοσίευμα του LamiaReport. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, είναι αποφασισμένος να ερευνήσει την υπόθεση σε βάθος, ώστε να φτάσει στην αλήθεια και να τιμωρηθεί ο φυσικός αυτουργός της θανάτωσης των δυο αδέσποτων σκύλων, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή απέναντι σε όσους κακοποιούν ανυπεράσπιστα ζώα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...