281
|

Π. Φάληρο: Συμβόλαιο θανάτου στη μάχη διαδοχής Στεφανάκου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 10:07

Π. Φάληρο: Συμβόλαιο θανάτου στη μάχη διαδοχής Στεφανάκου [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2018, 10:07

Σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου αποδίδεται από την Αστυνομία το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που έπεσαν λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, στη διασταύρωση των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, με θύμα τον γνωστό στον κόσμο τη νύχτας, Μανώλη Καραγιάννη, τον διαβόητο «Καράφλα».

303596303582

Το θύμα φέρεται να έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του. Σοβαρά τραυματισμένος, ο Καραγιάννης διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 45χρονος «νονός» της νύχτας είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί. Υπήρξε αντίπαλος του δολοφονηθέντος αρχινονού Βασίλη Στεφανάκου και στενός φίλος του Βασίλη Γρίβα που εκτελέστηκε  -σε ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου- τον Μάιο του 2017 έξω από το σχολείο του παιδιού του στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ φέρεται να υπήρχε και μοτοσικλέτα συνοδείας.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από Καλάσνικοφ και πιστόλι. Από τη βαλλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

303595303587303584

Αυτόπτες μάρτυρες της ένοπλης συμπλοκής στο Π. Φάληρο δήλωσαν ότι οι δράστες της δολοφονίας είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Με το που πλησίασαν τον στόχο τους, πυροβόλησαν κατά ριπάς με Καλάσνικοφ. Ο Καραγιάννης πρόλαβε να ανταποδώσει τα πυρά πριν πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος.

303583

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου όμως υπέκυψε στα τραύματά του. Τραυματισμένος φέρεται να είναι και ένας από τους εκτελεστές του.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...