286
Ο υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε ως κατασκευασμένες τις αποκαλύψεις για τον διπλό ρόλο της Αναστασίας Ξεπαπαδέα | INTIMEnews

Πλήρης κάλυψη σε Ξεπαπαδέα από τον Καλογήρου με επίθεση κατά ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2019, 17:13
Ο υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε ως κατασκευασμένες τις αποκαλύψεις για τον διπλό ρόλο της Αναστασίας Ξεπαπαδέα
|INTIMEnews

Πλήρης κάλυψη σε Ξεπαπαδέα από τον Καλογήρου με επίθεση κατά ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2019, 17:13

Παρά το μπαράζ αποκαλύψεων για τον διπλό ρόλο που είχε η γενική γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, τής προσέφερε απόλυτη κάλυψη.

Με αφορμή μάλιστα και το αίτημα της αντιπολίτευσης να παραιτηθεί η γ.γ., ο υπουργός περνά στην αντεπίθεση κάνοντας  λόγο για απέλπιδες κινήσεις αντιπερισπασμού και καλεί ΝΔ και ΚΙΝΑΛ «να σταματήσουν να ανακαλύπτουν διαρκώς δήθεν σκάνδαλα, γιατί εκτίθενται»!

Ο κ. Καλογήρου μιλά μάλιστα για «ασυναρτησίες» της αντιπολίτευσης συνολικά για την υπόθεση Πετσίτη (η οποία εν τω μεταξύ  έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση).

Ετσι, όπως λέει, μετά την τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση προκειμένου η Επιτροπή “πόθεν έσχες” να ελέγχει υποχρεωτικά και αυτόματα όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές όλων των πολιτικών, την οποία η ΝΔ καταψήφισε, «εφευρίσκεται νέα κίνηση αντιπερισπασμού, αυτή τη φορά εις βάρος της γενικής γραμματέως κατά της Διαφθοράς και, ενώ συνομολογείται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων της ως δικηγόρου, πολύ πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στη Γενική Γραμματεία, κατασκευάζεται “ηθικό” ζήτημα και συναρμολογείται δήθεν βλάβη του ελληνικού δημοσίου μεταξύ εμπορικών εταιρειών» που -όπως διευκρινίζει- «δεν είναι off shore».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Καλογήρου μιλά για «δήθεν σχέσεις συνεργασίας και εκπροσώπησης» του κύπριου δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου από την κυρία Ξεπαπαδέα, ενώ αίσθηση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο υπερασπίζεται ο υπουργός όχι μόνο την γ.γ. Διαφθοράς αλλά και τον ίδιο τον κ. Αρτεμίου, αποκαλώντας τον «απαραίτητο συστατικό κάθε συνταγής παρασκευής ανύπαρκτων σκανδάλων».

«Προφανώς κάποιοι βρίσκονται σε διαρκή πανικό, διότι γνωρίζουν ότι έχουν πολλούς – πραγματικούς- σκελετούς στις ντουλάπες τους και αγωνιούν στο ενδεχόμενο αποκάλυψής τους», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καλογήρου χωρίς κουβέντα όμως, «για την ταμπακιέρα», τις αποκαλύψεις δηλ. για τη διπλή ιδιότητητα της κυρίας Παπαδέα ως δημόσιας λειτουργού και νομικής εκπροσώπου των εταιρειών Αρτεμίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...