264
Ο Στέφανος Τζουμάκας σε παλαιότερη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει τα «διαπιστευτήριά» του στον Αλέξη Τσίπρα | INTIMEnews

Τσαντίστηκε ο Τζουμάκας στην πρώτη του συνέντευξη ως ΣΥΡΙΖΑ: «καλαμπουράκια σε μένα, όχι!»

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2019, 11:04
Ο Στέφανος Τζουμάκας σε παλαιότερη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει τα «διαπιστευτήριά» του στον Αλέξη Τσίπρα
|INTIMEnews

Τσαντίστηκε ο Τζουμάκας στην πρώτη του συνέντευξη ως ΣΥΡΙΖΑ: «καλαμπουράκια σε μένα, όχι!»

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2019, 11:04

O ειρωνικός Στέφανος Τζουμάκας σφράγισε το αποτέλεσμα της προοδευτικής απεύθυνσης με μία επεισοδιακή συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας που τα είχε όλα εκτός από απαντήσεις.

Ο πρώην υπουργός βγήκε να μιλήσει στον ΘΕΜΑ 104,6 για την παρουσία του στην ομιλία Τσίπρα το Σάββατο  και την απόφασή του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Η διάθεσή του ήταν εξαρχής εριστική και οι ειρωνείες «χτύπησαν κόκκινο» από νωρίς.

Η συνέντευξη άρχισε με ένα ερώτημα για την ολοένα και μεγαλύτερη παρουσία πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γιατί έλειπε ο Κίμων Κουλούρης, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πλατιάς απεύθυνσης;» τον ρώτησαν, με εκείνον να απαντά εμφανώς ενοχλημένος: «Γιατί δεν είστε σοβαρός!» 

Στη συνέχεια και ενώ του μετέφεραν απορίες-ερωτήματα των ακροατών, ο κ. Τζουμάκας επιχείρησε να… κόψει σε όλους τον βήχα.

«Ρωτήστε πολιτικά και όχι ξεκατινιάσματα της γειτονιάς», είπε και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «προσβολές και καλαμπουράκια σε μένα, όχι».

Αφού υποστήριξε ότι δεν θυμάται πόσα χρόνια ακριβώς διετέλεσε υπουργός του ΠΑΣΟΚ («ελάχιστα» είπε), απάντησε το ίδιο ειρωνικά και στο ερώτημα αν και πού θα είναι υποψήφιος (με τον ΣΥΡΙΖΑ).

«Πού θα βάλετε υποψηφιότητα;» τον ρώτησαν, με τον κ. Τζουμάκα να επαναλαμβάνει : «δεν σας απαντώ, όταν σοβαρευτείτε θα σας απαντήσω».

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε πρόωρα με μία «έκρηξη» του άρτι προσχωρήσαντος στο «προοδευτικό άρμα» του Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείς αν η υποτιθέμενη ανανέωση που ευαγγελίζεται ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει με πρόσωπα  που έχουν εφαρμόσει μνημονιακές πολιτικές (όπως ο ίδιος, ή ο Γιάννης Ραγκούσης και η υπουργοποιηθείσα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου), ο Στέφανος Τζουμάκας απάντησε κοφτά: «ναι, με μένα, δεν ψήφισα, δεν εφάρμοσα, είστε πουλημένοι» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...