332
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (αριστερά) πάνω στη σκάλα | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Πλειστηριασμοί: Ο Λαφαζάνης στη… σκάλα για να περάσει πάνω από κλούβα! [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2018, 15:54
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (αριστερά) πάνω στη σκάλα
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Πλειστηριασμοί: Ο Λαφαζάνης στη… σκάλα για να περάσει πάνω από κλούβα! [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 28 Μαρτίου 2018, 15:54

Την περασμένη Τετάρτη ήταν στη Σκουφά όπου έπεσαν και χημικά. Τώρα ήταν στην Πανεπιστημίου όπου το team Λαφαζάνη είχε σπεύσει να παρεμποδίσει πλειστηριασμούς. Επειδή λοιπόν η κλούβα των ΜΑΤ (που πάει μαζί με τις διαδηλώσεις της Λαϊκής Ενότητας) δεν είχε σταθμεύσει απλώς στον δρόμο, αλλά είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο και είχε μπλοκάρει μια ολόκληρη στοά στον αριθμό 56 της Πανεπιστημίου, ο ακτιβισμός του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης αναβαθμίστηκε: ενώ την προηγούμενη εβδομάδα κολούσε αυτοκόλητα στο όχημα, τώρα πήρε σκάλα και ανέβηκε επάνω στην κλούβα!

Είναι και αυτός ένας τρόπος για την Λαϊκή Ενότητα να διατηρείται στην επικαιρότητα, με ακτιβισμούς που υπό τη συνθηματολογική ομπρέλα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» παρεμποδίζουν μια από τις μνημονιακές υποχρεώσεις που ανέλαβαν οι πρώην συντρόφοι τους στον ΣΥΡΙΖΑ: τους πλειστηριασμούς ακινήτων από τις τράπεζες.

Συχνά πάντως καταγγέλλεται ότι οι πλειστηριασμοί δεν αφορούν πρώτη κατοικία, αλλά ακίνητα λεγόμενων «μπαταχτσήδων».

281017
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο στην Πανεπιστημίου. Μετά ακολούθησε η ανάβαση στη σκάλα. (Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Oπως οι συγκεντρωμένοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους το συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο έβγαλε την Τετάρτη στο σφυρί ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τ.μ. στη Λάρισα, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ.

Μέλη του κινήματος « Δεν Πληρώνω » και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Μέλη του κινήματος « Δεν Πληρώνω » και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ)

Ακόμη τονίζουν ότι: «Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί για αυτήν την Τετάρτη είναι: Διαμέρισμα στα Καμίνια για χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...