209
O Τζέρι Σπρίνγκερ σε συνέντευξή του το 2020 στη Νέα Υόρκη | GettyImages

Πέθανε ο διάσημος παρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2023, 17:44
O Τζέρι Σπρίνγκερ σε συνέντευξή του το 2020 στη Νέα Υόρκη
|GettyImages

Πέθανε ο διάσημος παρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ

Protagon Team Protagon Team 27 Απριλίου 2023, 17:44

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός αμερικανός παρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ.

Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το WLWT, όπου ο Σπρίνγκερ εργαζόταν ως παρουσιαστής ειδήσεων. Αργότερα, αυτή επιβεβαιώθηκε και από την οικογένειά του που σημείωσε ότι ο αμερικανός παρουσιαστής «έφυγε ειρηνικά στο σπίτι του στο Σικάγο».

Πριν από μερικούς μήνες είχε διαγνωστεί με καρκίνο, με την υγεία του να χειροτερεύει αυτή την εβδομάδα.

Ο Σπρίνγκερ, πρώην παρουσιαστής ειδήσεων και δήμαρχος του Σινσινάτι, υπήρξε για χρόνια ο παρουσιαστής του αμφιλεγόμενου αλλά και εξαιρετικά δημοφιλούς και κερδοφόρου talk show, που έφερε το όνομά του, «The Jerry Springer Show».

Το «The Jerry Springer Show» ξεκίνησε την πολυετή πορεία του το 1991 και, το 1998, στο απόγειο της δημοτικότητάς του, κέρδισε το «The Oprah Winfrey Show» σε τηλεθέαση, προσελκύοντας 12 εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Η ικανότητα του Τζέρι να επικοινωνεί με τους ανθρώπους ήταν το επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι δοκίμαζε, είτε επρόκειτο για πολιτική, είτε για ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, είτε απλώς αστειευόταν με τους ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια κουβέντα», δήλωσε ο Τζιν Γκάλβιν εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Το τηλεοπτικό σόου του Σπρίνγκερ έγινε σύμβολο της τηλεόρασης χαμηλού επιπέδου με τους καβγάδες, τις βρισιές και τις αποκαλύψεις απιστίας που έκανε στον αέρα» σχολιάζει το BBC.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...