223
Λος Αντζελες, 1995. Ο Φρανκ και η Μπάρμπαρα Σινάτρα | REUTERS/Lee Celano/File Photo

Πέθανε η Μπάρμπαρα Σινάτρα, η τελευταία σύζυγος του Φρανκ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2017, 08:21
Λος Αντζελες, 1995. Ο Φρανκ και η Μπάρμπαρα Σινάτρα
| REUTERS/Lee Celano/File Photo

Πέθανε η Μπάρμπαρα Σινάτρα, η τελευταία σύζυγος του Φρανκ

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2017, 08:21

Ηταν ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες συνδέσμους της εποχής μας με την εποχή της Ρατ Πακ, της περιβόητης παρέας του θρυλικού Φρανκ Σινάτρα. Η Μπάρμπαρα Σινάτρα, πρώην μοντέλο, διασημότητα του Λας Βέγκας και του Παλμ Σπρινγκς και τις τελευταίες τρεις δεκαετίες δραστήρια ακτιβίστρια υπέρ της προστασίας των κακοποιημένων παιδιών, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Ηταν η τέταρτη -και τελευταία- σύζυγος του μεγάλου Φρανκ Σινάτρα.

Η Μπάρμπαρα Σινάτρα γνώρισε τον Φρανκ στο Παλμ Σπρινγκς και τον παντρεύτηκε το 1976 όταν εκείνος ήταν 61 ετών και εκείνη 49. Ο γάμος τους κράτησε ως τον θάνατο του τραγουδιστή και ηθοποιού τον Μάιο του 1998. Ηταν ο μακροβιότερος από τους τέσσερις γάμους του Φρανκ. Είχαν προηγηθεί στη ζωή του η Νάνσι Μπαρμπάτο (1939-1951), η Αβα Γκάρντνερ (1951 – 1957) και η Μία Φάροου (1966 – 1968).

Από την άλλη, ο Φρανκ ήταν ο τρίτος σύζυγος της Μπάρμπαρα. Ως μοντέλο και χορεύτρια είχε τις κατακτήσεις της. Είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές, τη δεύτερη με τον Ζέπο Μαρξ, τον νεότερο από τους θρυλικούς αδελφούς Μαρξ.

Οταν πέθανε ο Φρανκ Σινάτρα, η Μπάρμπαρα κληρονόμησε μια περιουσία 3,5 εκατ. δολαρίων, τρεις επαύλεις σε Μπέβερλι Χιλς, Μαλιμπού και Παλμ Σπρινγκς καθώς και πολλά δικαιώματα από τραγούδια και ταινίες του συζύγου της.

Από το 1986 δραστηριοποιήθηκε στον αγώνα για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών στις ΗΠΑ, ιδρύοντας ένα κέντρο στο Ράντσο Μιράζ στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...