168
|

Πατούλης: Kλειστά σχολεία και την Παρασκευή σε περιοχές της Αττικής

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2022, 13:44

Πατούλης: Kλειστά σχολεία και την Παρασκευή σε περιοχές της Αττικής

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2022, 13:44

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή ορισμένα σχολεία της Βορειοανατολικής Αττικής λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος», όπως ανέφερε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Όπως τόνισε, επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας, «βάσει των δεδομένων και φαινομένων, θα υπάρξει νωρίς το απόγευμα», αφού προηγηθεί σύσκεψη με τους δημάρχους, στην οποία θα επαναξιολογηθεί το καιρικό σε συνάρτηση και με τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

Σημειώνεται, ότι επιβάλλεται αερισμός των αιθουσών εν ώρα διδασκαλίας με ανοιχτά παράθυρα, γεγονός το οποίο καθιστά απαγορευτική τη διά ζώσης εκπαίδευση σε περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο περιφερειάρχης επεσήμανε ότι σε αυτό το πλαίσιο, ίσως παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και σε ορισμένα σημεία της «Δυτικής Αττικής, όπως είναι τα Βίλια και η Φυλή». Στη συνάντηση με τους δημάρχους θα εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και για ορεινά σημεία των Δήμων του Κεντρικού Τομέα, όπως της Ηλιούπολης και του Βύρωνα (στον Καρέα) όπου σήμερα, και για λόγους πρόληψης, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς αποφασίζουν και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους οι δήμοι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...