273
Οργισμένη από τη νέα αναβολή, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έξω από τα δικαστήρια την Πέμπτη | INTIMEnews

Yπόθεση Τοπαλούδη: Νέα αναβολή στη δίκη λόγω… κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2022, 11:31
Οργισμένη από τη νέα αναβολή, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έξω από τα δικαστήρια την Πέμπτη
|INTIMEnews

Yπόθεση Τοπαλούδη: Νέα αναβολή στη δίκη λόγω… κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 10 Μαρτίου 2022, 11:31

Η λέξη «ντροπή» ήχησε στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου μετά την ανακοίνωση της έδρας για νέα διακοπή της δίκης των βιαστών και δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη για τις 15 Μαρτίου.

Αιτία, αυτή τη φορά, η ασθένεια με κορονοϊό μιας ενόρκου του ΜΟΕ, αλλά και του συνηγόρου του κατηγορούμενου Αλέξανδρου Λουτσάι (σ.σ. πρόκειται για τον συνήγορο που είχε ζητήσει την προηγούμενη αναβολή για να ενημερωθεί σχετικά με τη δικογραφία).

Η απόφαση για τη νέα αναβολή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη που άρχισε να φωνάζει «ντροπή» προς την έδρα: «Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!».

Παρούσες και σήμερα στο δικαστήριο, προς συμπαράσταση της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατώς, που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η Ελένη Κρεμαστιώτη αντέδρασε μάλιστα έντονα όταν άκουσε την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελική λειτουργό να απαντά: «Τι θέλετε δηλαδή; Να τους φέρουμε εδώ με Covid;».

Εκνευρισμό είχε προκαλέσει νωρίτερα στη μητέρα η εικόνα του ροδίτη κατηγορούμενου, Μανώλη Κούκουρα, να κάθεται στο εδώλιο, όπως σε όλες τις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών Εφετείων, στο ύψος των δικαστών.

«Δεν μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ, η μάνα της δολοφονημένης Ελένης», φώναξε με αγανάκτηση η Κούλα Αρμουτίδου.

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει COVID λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!», διαμαρτυρήθηκε εξοργισμένη κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η Κούλα Αρμουτίδου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...