239
Αμέτρητοι οπαδοί του ΠΑΟ πολιόρκησαν από νωρίς το μεσημέρι το «Ελ. Βενιζέλος» | INTIMENEWS

Παναθηναϊκός: Φιέστα με ανοιχτό πούλμαν από το αεροδρόμιο έως το ΟΑΚΑ!

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2024, 12:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 27/05/2024, 14:11
Αμέτρητοι οπαδοί του ΠΑΟ πολιόρκησαν από νωρίς το μεσημέρι το «Ελ. Βενιζέλος»
|INTIMENEWS

Παναθηναϊκός: Φιέστα με ανοιχτό πούλμαν από το αεροδρόμιο έως το ΟΑΚΑ!

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2024, 12:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 27/05/2024, 14:11

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς όλη τη νύχτα στους δρόμους της Αθήνας για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό, η πόλη αναμένεται να ζήσει έναν νέο γύρο του θριάμβου: η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει από το Βερολίνο στην ελληνική πρωτεύουσα με το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του συλλόγου και με χιλιάδες φίλους του να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους θριαμβευτές στο «Ελ. Βενιζέλος», αλλά και να τους ακολουθήσουν ως το ΟΑΚΑ, για μια φιέστα χωρίς προηγούμενο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών περίπου στις 13:30, όπου, εκτός από τους οπαδούς, θα την περιμένει και ένα ανοιχτό πούλμαν με το εξής σύνθημα: «The king is back» –ο «βασιλιάς» επέστρεψε.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...