246
| InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οθων Ηλιόπουλος: Δεν παραιτούμαι, παραμένω μάχιμος βουλευτής

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2024, 20:31
|InTime News / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οθων Ηλιόπουλος: Δεν παραιτούμαι, παραμένω μάχιμος βουλευτής

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2024, 20:31

Στη διάψευση των φημών περί επικείμενης παραίτησής του προχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Oθων Ηλιόπουλος το βράδυ της Πέμπτης.

«Εγώ είμαι μάχιμος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παραμένω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος προσερχόμενος στην εκδήλωση του κόμματος για τις ευρωεκλογές, με ομιλητή τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ολόκληρη η δήλωση του βουλευτή, όπως αυτή εστάλη στους δημοσιογράφους από την Κουμουνδούρου, έχει ως εξής:

«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Ελληνες».

Οι φήμες παραίτησης

Οι φήμες περί παραίτησης του κ. Ηλιόπουλου και αντικατάστασής του από την Πόπη Τσαπανίδου, ως επόμενη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφορούσαν έντονα νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ το ίδιο βράδυ ανέφερε ότι αυτές οι φήμες δεν ακούγονταν τυχαία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχαν γίνει σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη.

Πριν από μερικές ημέρες, άλλωστε, στη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ο κ. Ηλιόπουλος είχε δηλώσει πως δεν ήταν σίγουρος για το τι θα κάνει με την έδρα του, εξαιτίας του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ, όπου εργάζεται.

Κατά την «Καθημερινή», μάλιστα, το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Χάρβαρντ φέρεται να ζήτησε «αυστηρή στεγανοποίηση» ανάμεσα στις δύο ιδιότητες που κατέχει ο κ. Ηλιόπουλος, όπως κάνει και με άλλα στελέχη του που τυγχάνουν και αιρετοί στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, πάντως, σε συνέντευξή του την Τετάρτη στο Mega είχε απαντήσει αρνητικά στα σενάρια να βρεθεί είτε στο ελληνικό Κοινοβούλιο είτε στην Ευρωβουλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...