228
Εικόνα από την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως στις 2 Μαρτίου | Facebook/ΕΑΣΥΑ

Οργή αστυνομικών για την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως: «Αν συνεχιστεί αυτό, θα έχουμε θύματα»

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 07:33
Εικόνα από την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως στις 2 Μαρτίου
|Facebook/ΕΑΣΥΑ

Οργή αστυνομικών για την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως: «Αν συνεχιστεί αυτό, θα έχουμε θύματα»

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 07:33

Εκκληση να θωρακιστούν οι αστυνομικοί ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία έκανε στους υπευθύνους η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, με αφορμή την επίθεση με μολότοφ αργά το Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

Η Ενωση σε ανακοίνωση που εξέδωσε αφήνει αιχμές προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ταυτόχρονα κάνει λόγο για «ανεξέλεγκτη δράση των μπαχαλάκηδων», για απόκρυψη των προβλημάτων από τους έχοντες την ευθύνη και κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα. Οι αστυνομικοί μιλούν για διαλυμένα ΜΑΤ και ανάλωση της Ασφάλειας σε πάρεργα, ενώ επαναφέρουν το θέμα της ομάδας «ΔΕΛΤΑ» που καταργήθηκε από την παρούσα κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πού να’ ναι αυτή η παράξενη σκιά που κυνηγάνε;

» Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως.

» Εχουμε κρούσει εδώ και πολύ καιρό τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη δράση των κάθε λογής μπαχαλάκηδων και κάθε φορά οι έχοντες την ευθύνη, προσπαθούν να κρύψουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και να μας βαπτίσουν υπερβολικούς. Έχουμε ξαναπεί ότι θα θρηνήσουμε θύματα.

» Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ποιος θα τους σταματήσει άραγε; Η ανύπαρκτη πλέον «ομάδα ΔΕΛΤΑ» τα σχεδόν διαλυμένα ΜΑΤ, ή η Ασφάλεια που ασχολείται μόνο με πάρεργα; Ξέρουν όλοι ότι λέμε την αλήθεια, επειδή όμως δεν διοικούμε, καλούμε τους «υπεύθυνους» να προστατεύσουν και να θωρακίσουν τους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να προστατεύουν την κοινωνία. Δείτε την αλήθεια κύριοι και σταματήστε να κυνηγάτε τη σκιά σας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...