214
Εικόνα από το Φεστιβάλ λίγο πριν την ομιλία Τσίπρα | SOOC

Οικονόμου για το σύνθημα στο «Σπούτνικ»: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μάς χωρίζει ρήγμα τεκτονικό

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 14:27
Εικόνα από το Φεστιβάλ λίγο πριν την ομιλία Τσίπρα
|SOOC

Οικονόμου για το σύνθημα στο «Σπούτνικ»: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μάς χωρίζει ρήγμα τεκτονικό

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 14:27

Για ηθική και αισθητική εξαχρείωση του αντιπολιτευτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα υβριστικά συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού στο Φεστιβάλ «Σπούτνικ» της Νεολαίας του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα (γραμμένα και στα ρωσικά με φόντο το πρόσωπο του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη γιγαντοοθόνη / φωτογραφία κάτω).

«Οσα θλιβερά ακούστηκαν» στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι μία ακόμα συνέπεια της ηθικής και αισθητικής εξαχρείωσης του αντιπολιτευτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ», παρατήρησε ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας παράλληλα πως θα ήταν αδιανόητο να ακουστεί κάτι αντίστοιχο σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, όπως και ακόμη πιο αδιανόητο ήταν να μην πάρει ένας το μικρόφωνο (στο «Σπούτνικ») και να αποδοκιμάσει.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μας χωρίζει όχι απλώς χάσμα, αλλά ρήγμα τεκτονικό, με την αισθητική που επικρατεί στους χώρους του. «Αισθητική και ηθική άλλωστε συμπίπτουν», συμπλήρωσε.

Στην αναφορά του εξάλλου για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Οικονόμου επανέλαβε αυτό που ξεκαθάρισε  ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ, ότι δεν είναι στις προθέσεις του καμία αλλαγή «παρά μόνο εάν συμφωνούσε σ’ αυτό ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζοντας την ακαταλληλότητα της απλής αναλογικής ιδίως στην παρούσα συγκυρία που το μεγάλο ζητούμενο είναι η σταθερότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Η σταθερότητα και η σιγουριά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...