195
Oι Ελληνες όλο τρώγονται και θα το πληρώσουν, απείλησε ξανά ο τούρκος ΥΠΕΞ | habereburadanbak

O Mεβλούτ απαντά στον Μητσοτάκη: Μαζέψτε τα μυαλά σας και συνέλθετε – μη γίνεστε όργανα άλλων

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 12:43
Oι Ελληνες όλο τρώγονται και θα το πληρώσουν, απείλησε ξανά ο τούρκος ΥΠΕΞ
|habereburadanbak

O Mεβλούτ απαντά στον Μητσοτάκη: Μαζέψτε τα μυαλά σας και συνέλθετε – μη γίνεστε όργανα άλλων

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2022, 12:43

Τη σκυτάλη των ευθειών απειλών κατά της Ελλάδας πήρε τη Δευτέρα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας στο «γιοκ» του Πρωθυπουργού με «νουθεσίες» και συμβουλές να μη γίνεται η Αθήνα υποχείριο άλλων δυνάμεων!

«Αν και λέμε ότι τα δικαιώματα των γειτόνων θα πρέπει να γίνονται σεβαστά και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, οι Ελληνες συνεχίζουν να “τρώγονται”», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του –παραπαίοντος δημοσκοπικά– Ερντογάν, προς απάντηση ουσιαστικά όσων είπε από το βήμα της ΔΕΘ για τα Ελληνοτουρκικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και απείλησε ξανά:

«Αν ξεκινήσετε μια περιπέτεια για λογαριασμό άλλων, θα υποστείτε τις συνέπειες όπως συνέβη και στο παρελθόν. Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς την Ελλάδα».

«Πριν από 951 χρόνια με τη μάχη του Ματζικέρτ κάναμε πατρίδα μας την Ανατολία. Αυτό είναι το πνεύμα που 100 χρόνια προστάτευσε την πατρίδα, το ίδιο πνεύμα ισχύει και σήμερα. Γι’ αυτό μαζέψτε τα μυαλά σας και συνέλθετε. Απευθυνόμαστε κυρίως στην Ελλάδα. Μη γίνεστε όργανα άλλων, μη συνεχίζετε τις προκλήσεις. Γιατί η φιλία της Τουρκίας είναι καλή, αλλά η εχθρότητά της έχει τραγικές συνέπειες. Να το έχετε αυτό στον νου σας», κατέληξε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας σε εκδήλωση στην επαρχία Χαϊμάνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...