297
Ο Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο μικρός Αρτσι | Chris Allerton/Pool via REUTERS

Οι πρώτες φωτογραφίες από την… μυστική βάπτιση του Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 12:58
Ο Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο μικρός Αρτσι
|Chris Allerton/Pool via REUTERS

Οι πρώτες φωτογραφίες από την… μυστική βάπτιση του Αρτσι

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 12:58

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βαπτίστηκε χθες Σάββατο σε μία κλειστή τελετή, με ελάχιστους προσκεκλημένους.

Οπως ενημέρωσαν μέσω Instagram, η βάφτιση έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο Κάστρο του Ουίνδσορ σε μία τελετή όπου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι ευτυχείς που μοιράζονται την χαρά τους με τους πολίτες που υπήρξαν απίστευτα υποστηρικτικοί από τότε που γεννήθηκε ο γιος του. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας να υποδεχτείτε τον πρωτότοκό τους και να γιορτάσετε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Οι Υψηλότητές τους αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί, που απόλαυσαν αυτή την ημέρα με την οικογένεια και τους νονούς του Άρτσι» έγραψαν μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

Από νωρίς το πρωί το Κάστρο του Ουίνδσορ είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ δεκάδες είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να ευχηθούν στην οικογένεια.

Ο φωτογράφος μόδας Κρις Αλερτον που είχε αναλάβει και τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, κλήθηκε ξανά για να απαθανατίσει και αυτήν την τελετή. Αν και σπάνε αρκετοί κανόνες του πρωτοκόλλου με την τελετή αυτή, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ακολούθησαν κάποιες από τις βασιλικές παραδόσεις: έτσι, ο Άρτσι φόρεσε ένα χειροποίητο αντίγραφο της βασιλικής ρόμπας που είχε δημιουργηθεί για την μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Βικτορίας ενώ χρησιμοποιήθηκε αγιασμένο νερό από τον ποταμό Ιορδάνη.

Κοντά στο ζευγάρι Χάρι – Μαρκλ βρέθηκαν μόνο στενοί συγγενείς καθώς και οι -άγνωστοι- νονοί του Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησαν τη βάφτιση μόνοι τους, χωρίς τα παιδιά τους, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή λόγω υποχρεώσεων. Οι γονείς επέλεξαν να αποκλείσουν τον Τύπο και το κοινό και να μην αποκαλύψουν ούτε καν τα ονόματα των νονών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...