199
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα σε τρυφερό στιγμιότυπο | EPA

Ομπάμα: Δεν έχω καμία ελπίδα να ξεπεράσω τη Μισέλ σε πωλήσεις

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2020, 07:10
Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα σε τρυφερό στιγμιότυπο
|EPA

Ομπάμα: Δεν έχω καμία ελπίδα να ξεπεράσω τη Μισέλ σε πωλήσεις

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2020, 07:10

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αποδεχθεί το ενδεχόμενο να μην είναι τόσο δημοφιλής συγγραφέας όσο η σύζυγός του, όπως είπε στον Στίβεν Κόλμπερτ, παρουσιαστή του τηλεοπτικού «The Late Show». Ο πρώην πρόεδρος παραδέχθηκε, αστειευόμενος, ότι έχει ήδη «κουνήσει τη λευκή σημαία» παράδοσης στη Μισέλ, το βιβλίο της οποίας, με τίτλο «Becoming», έχει πουλήσει 14 εκατομμύρια αντίτυπα στα δύο χρόνια κυκλοφορίας του.

Το βιβλίο του Ομπάμα, «Η Γη της Επαγγελίας», πούλησε περισσότερο την πρώτη ημέρα, 890.000 έναντι 725.000 της Μισέλ.

Στη συνέντευξή του στον Κόλμπερτ, ο πρώην πρόεδρος λέει ότι δεν έχει καμία ελπίδα να ξεπεράσει το ρεκόρ της γυναίκας του γιατί στα βιβλιοπωλεία πουλάνε και τα δύο βιβλία μαζί.

Πάντως, την πρώτη εβδομάδα, το βιβλίο του πούλησε 1,7 εκατ. αντίτυπα, όσα είχαν πουλήσει τα απομνημονεύματα και των δύο προκατόχων του στον Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα είπε επίσης, ότι την πρώτη φορά που ανέφερε στη σύζυγό του ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, του είχε πει όχι. Αργότερα, την έπεισε «σχεδόν», να συμφωνήσει, εξακολουθούσε όμως, να είναι θυμωμένη για αυτήν του την απόφαση, για την επόμενη οκταετία. «Η αλήθεια είναι ότι υπέβαλα την Μισέλ και τα παιδιά μου σε μία πολύ αγχωτική διαδικασία στην προεκλογική μου εκστρατεία, μόλις δύο χρόνια αφού είχα εκλεχθεί γερουσιαστής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...