267
Ο Τζιμ Κάρεϊ σε σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «Kidding» | Showtime

Ο Τζιμ Κάρεϊ ζωγράφισε τον Τραμπ ως απειλητικό κομήτη με σβάστικα

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 14:44
Ο Τζιμ Κάρεϊ σε σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «Kidding»
|Showtime

Ο Τζιμ Κάρεϊ ζωγράφισε τον Τραμπ ως απειλητικό κομήτη με σβάστικα

Protagon Team Protagon Team 21 Μαρτίου 2019, 14:44

Ο δημοφιλής ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη ζωγραφική, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με ένα έργο τέχνης που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Αθώοι άνθρωποι τώρα σφαγιάζονται. Οικογένειες διαλύονται και ζωές παιδιών καταστρέφονται. Ολα στο όνομά του», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο 57χρονος ηθοποιός, με το εντυπωσιακό σχέδιό του να απεικονίζει τον Τραμπ ως φλεγόμενο κομήτη που πλησιάζει απειλητικά τη Γη. Στο μέτωπο του Τραμπ – κομήτη, ο Κάρεϊ έχει σχεδιάσει μία σβάστικα.

«Aν η δειλή ρεπουμπλικανική γερουσία επιτρέψει σε αυτόν τον αχρείο να συνεχίσει να ενθαρρύνει τον διχασμό, η “προεδρία του Τραμπ” θα εξελιχθεί σε γεγονός που θα οδηγήσει στη μαζική εξαφάνιση», συνεχίζει ο καναδός σταρ.

Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε, ο Κάρεϊ είχε ενώσει τη φωνή του με το κίνημα της παγκόσμιας καταδίκης για τη διπλή επίθεση σε τεμένη της Νέας Ζηλανδίας που σκόρπισε τον θάνατο. «Η καρδιά μου είναι μαζί σου Νέα Ζηλανδία. Τα δάκρυά μου είναι για όλους μας», είχε γράψει πλάι σε ένα ακόμα σκίτσο του. Σε αυτό, ο Κάρεϊ έχει ζωγραφίσει το πρόσωπό του, αντικαθιστώντας την ίριδα του ματιού του με τον πλανήτη γη, όπου διακρίνεται και η Νέα Ζηλανδία ενώ δάκρυα κυλούν στο πρόσωπό του.

Στο πολυσέλιδο και αδιανόητο μανιφέστο του, ο δράστης των επιθέσεων στη Νέα Ζηλανδία, αυτοπροσδιοριζόταν ως «λευκός εθνικιστής», αποκαλώντας τον Τραμπ «σύμβολο της ανανεωμένης λευκής ταυτότητας και του κοινού σκοπού». Επικίνδυνα αξιώματα, σε πολύ επικίνδυνους καιρούς.

Ο Τζιμ Κάρεϊ, που κάποτε ήταν γνωστός μόνο ως κωμικός ηθοποιός, φαίνεται πως έχει χάσει το χαμόγελό του παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν. Ευτυχώς όμως, δεν έχει χάσει την ευαισθησία του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...