236
| INTIMENEWS

Ο Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ψεύτικοι λογαριασμοί λασπολογούν και σπέρνουν μίσος

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2023, 14:26
|INTIMENEWS

Ο Σκουρλέτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Ψεύτικοι λογαριασμοί λασπολογούν και σπέρνουν μίσος

Protagon Team Protagon Team 3 Νοεμβρίου 2023, 14:26

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Πάνος Σκουρλέτης, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει καταγγείλει εδώ και μέρες την υπονομοευτική δράση ανώνυμων υβριστών του Διαδικτύου, των γνωστών τρολ, –ανάμεσα του και ο περιβόητος πλέον λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα»– με φόντο τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως γνωστόν και στη σκιά της ανακοίνωσης διαγραφής του από τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκης, ο κ. Σκουρλέτης είχε καταγγείλει από τηλεοράσεως την ύπαρξη μηχανισμού στο κόμμα με στόχο την αποδόμηση της όποιας εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

«Κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν», είχε πει στον ΑΝΤ1 πριν δέκα ημέρες και σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, είχε απαντήσει: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρο. Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον (Αλέξη) Τσίπρα».

Ακολούθησε η ανάδειξη στη δημόσια συζήτηση της δράσης του λογαριασμού «Πεν Νταλαούρα» που υποστηρίζει ανοιχτά τις θέσεις του κ. Κασσελάκη και επικρίνει συστηματικά τους διαφωνούντες. Ωστόσο, παρά τις εκκλήσεις της ΝΔ να υπάρξει κάποιο σχόλιο για τις καταγγελίες του κ. Σκουρλέτη από την Κουμουνδούρου τηρείται σιγήν ιχθύος.

Στη δήλωσή του για την παρουσία του στη ΔΔΗΕ ο κ. Σκουρλέτης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «ψεύτικοι λογαριασμοί στο Διαδίκτυο στοχοποιούν, λασπολογούν και σπέρνουν μίσος και τοξικότητα υπονομεύοντας και απαξιώνοντας το περιεχόμενο του δημοσίου διαλόγου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...