364
Το ζεύγος Ντε Νίρο-Χάιταουερ σε κοινή τους εμφάνιση πριν από δύο χρόνια | EPA/STRINGER

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο χωρίζει ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 12:18
Το ζεύγος Ντε Νίρο-Χάιταουερ σε κοινή τους εμφάνιση πριν από δύο χρόνια
|EPA/STRINGER

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο χωρίζει ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2018, 12:18

Τίτλοι τέλους για ένα ακόμη ζευγάρι του Χόλιγουντ, που είχε διανύσει μαζί μία κοινή πορεία είκοσι χρόνων.

Ο 75χρονος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ ντε Νίρο και η 63χρονη σύζυγός του Γκρέις Χάιταουερ «δεν ζουν πλέον μαζί», όπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, τον εικοσάχρονο Ελιοτ και την εξάχρονη Ελεν, αναμένεται να ανακοινώσει δημοσίως τον χωρισμό του τις προσεχείς εβδομάδες.

Δεν είναι πάντως ο πρώτος χωρισμός για το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 1997. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Ντε Νίρο είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά τελικά δεν προχώρησε η διαδικασία.

Το ζευγάρι τελικά τα ξαναβρήκε, ανανεώνοντας μάλιστα τους γαμήλιους όρκους του το 2004.

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και η Γκρέις Χάιταουερ σε παλιότερες, πιο ευτυχισμένες στιγμές, το 2013 (EPA/BRET HARTMAN)

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του με την Γκρέις. Η μοναδική περίπτωση που και οι δύο είχαν τοποθετηθεί δημοσίως για κάτι πολύ προσωπικό, ήταν όταν είχαν μιλήσει για τον αυτισμό του γιου τους Ελιοτ, που οι ίδιοι τον είχαν συνδέσει με τον εμβολιασμό του.

Εξηγώντας πώς η Γκρέις πιστεύει ότι ο γιος του «άλλαξε μέσα σε μια νύχτα» αφού εμβολιάστηκε ως παιδί, ο Ντε Νίρο είχε δηλώσει το 2017: «Τα εμβόλια μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα για ορισμένα άτομα που είναι πιο ευαίσθητα. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό».

Ο διάσημος ηθοποιός έχει έναν ακόμη γάμο στο ενεργητικό του, με την ηθοποιό Νταϊάν Αμποτ, από το 1976 έως το 1988. Μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Ράφαελ το 1976 και ο Ντε Νίρο είχε επίσης υιοθετήσει την κόρη της Αμποτ, Ντρίνα, από την προηγούμενη σχέση της.

Ο Ντε Νίρο έχει άλλα δύο παιδιά με την πρώην σύντροφό του, του Τούκι Σμιθ: τα δίδυμα Ααρόν και Τζούλιαν.

Ωστόσο, είχε μοιραστεί κάποιες συμβουλές για τον γάμο σε συνέντευξή του το 2014, λέγοντας: «Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως όταν είσαι παντρεμένος, είναι πιο εύκολο να μην έχεις παιδιά αν πρόκειται να χωρίσεις – κάνει πιο εύκολη τη ζωή».

Και πριν από μία εβδομάδα, είχε δώσει μία απολαυστική συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα Guardian, φιλοσοφώντας τη ζωή του με μπόλικο χιούμορ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...