198
Ο Γιώργος Κυρίτσης έδωσε μαθήματα απρέπειας με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter | Facebook

Ο Κυρίτσης κάνει φθηνή αντιπολίτευση και μιλά για εσκεμμένη υποκαταμέτρηση κρουσμάτων!

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2020, 15:31
Ο Γιώργος Κυρίτσης έδωσε μαθήματα απρέπειας με διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter
|Facebook

Ο Κυρίτσης κάνει φθηνή αντιπολίτευση και μιλά για εσκεμμένη υποκαταμέτρηση κρουσμάτων!

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2020, 15:31

Ο Γιώργος Κυρίτσης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά όμως,  «χτύπησε ταβάνι», εξαπολύοντας -χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο- σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον αρμόδιο εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, για εσκεμμένη υποκαταμέτρηση κρουσμάτων κορονοϊού.

Στόχος αυτή της «υποκαταμέτρησης» που καταγγέλλει οο πρώην βουλευτής, δεν είναι άλλος -όπως ισχυρίζεται- παρά να περάσει στον κόσμο ότι η πολιτική της κυβέρνησης αποδίδει, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (η αλήθεια είναι ότι η διατύπωσή του -δείτε τη κάτω- ήταν σε αρκετά πιο vulgaire ύφος).

Ετσι, φορώντας τον μανδύα του ειδικού λοιμωξιολόγου, ο κ. Κυρίτσης έψεξε τον Σωτήρη Τσιόδρα ότι ουσιαστικά παρέκαμψε την επιστημονική του ιδιότητα και αξιοπιστία για να υπακούσει -προφανώς- στις οδηγίες που του δόθηκαν από το Μαξίμου ώστε να μην βγει προς τα έξω ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας!

Στη φρασεολογία του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και τις ασκήσεις αντιπολιτευτικής γυμναστικής στις οποίες επιδίδεται εν μέσω μίας τόσο σοβαρής κρίσης, τόλμησε να απαντήσει η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή, με αποτέλεσμα να βρεθεί και εκείνη με τη σειρά της, στο στόχαστρο των προσβολών του Γιώργου Κυρίτση (δείτε κάτω την απάντησή του στο tweet της ευρωβουλευτού.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...