234
Ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας στην πρεμιέρα του στο Euro 2016 | REUTERS/Carl Recine Livepic

Ο αηδιαστικός Γιοάχιμ Λεβ ζητά συγγνώμη

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2016, 17:26
Ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας στην πρεμιέρα του στο Euro 2016
|REUTERS/Carl Recine Livepic

Ο αηδιαστικός Γιοάχιμ Λεβ ζητά συγγνώμη

Protagon Team Protagon Team 16 Ιουνίου 2016, 17:26

Το βίντεο έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου: Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας είναι όρθιος μπροστά από τον πάγκο της ομάδας του και δίνει οδηγίες. Κάποια στιγμή, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις αμέτρητες κάμερες του γηπέδου, προχωρά σε μία πρωτοφανή για τα δεδομένα της στιγμής και της ποδοσφαρικής τηλοψίας κίνηση.

Στον αγώνα με την Ουκρανία λοιπόν, στην πρεμιέρα της Νασιονάλμαντσαφ στο Euro 2016, ο Λεβ έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι και το εσώρουχο και στην συνέχεια το έφερε κάτω από την μύτη του. Φυσικά αυτό που ακολούθησε ήταν αναμενόμενο με εκατομμύρια ανθρώπους να αναπαράγουν το σύντομο και αρκούντως αηδιαστικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=vYso-ZUwEZ0

Λίγες ημέρες μετά ο Λεβ ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί:

«Είδα τις εικόνες και αυτό που έχω να πω είναι ότι αρκετές φορές κάνεις πράγματα χωρίς να το σκέφτεσαι. Συνέβη και πρέπει να ζητήσω συγνώμη» δήλωσε ο 56 χρονος τεχνικός της Γερμανίας που συμπλήρωσε «ήταν η αδρεναλίνη και η συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω να φέρομαι διαφορετικά στο μέλλον».

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολίασε σε συνέντευξη Τύπου και ο επιθετικός της Γαλατάσαραϊ και της Εθνικής Γερμανίας, Λούκας Ποντόλσκι.

«Σιγά το πράγμα. Το 80% από εσάς ξύνει τα αχαμνά του, το ίδιο και εγώ», απάντησε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής και άπαντες στην αίθουσα Τύπου ξέσπασαν σε γέλια.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λεβ απασχολεί τα Μέσα με μία αηδιαστική του κίνηση. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής προχώρησε σε μία ακόμα σιχαμένη κίνηση που αποτυπώθηκε στο βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...