381
Ο Στινγκ λέει αντίο σε ένα από τα πιο πολυτελή και περιζήτητα σπίτια στα οποία έχει ζήσει | EPA/SASCHA STEINBACH

Ο «Englishman in New York» πουλάει το σπίτι του στο Σέντραλ Παρκ

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 13:09
Ο Στινγκ λέει αντίο σε ένα από τα πιο πολυτελή και περιζήτητα σπίτια στα οποία έχει ζήσει
|EPA/SASCHA STEINBACH

Ο «Englishman in New York» πουλάει το σπίτι του στο Σέντραλ Παρκ

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 13:09

Οταν το 1987 βλέπαμε ξανά και ξανά στο μουσικό κανάλι MTV το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Englishman in New York» είχαμε την αίσθηση, τόσο από τους στίχους όσο και από τις όμορφα αλλόκοτες εικόνες που το συνόδευαν, ότι ο Στινγκ ήταν ένας βέρος Βρετανός που καταπιεζόταν στη Νέα Υόρκη.

Ενιωθε σαν ψάρι έξω από νερό σε έναν κόσμο που όλοι πίνουν δέκα καφέδες την ημέρα, ενώ εκείνος δεν μπορούσε να απαρνηθεί το τσάι, ούτε και τη βαριά προφορά του, που τον έκανε να ξεχωρίζει ότι δεν είναι γέννημα-θρέμμα αυτής της παράξενης, νευραλγικής πόλης.

Τα χρόνια πέρασαν και ο Στινγκ εγκλιματίστηκε μια χαρά, όπως μπορούμε να συμπεράνουμε και από τις εντυπωσιακότατες φωτογραφίες του πολυτελέστατου διαμερίσματός του στη Νέα Υόρκη, που αποφάσισε πλέον να πουλήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera, ο διάσημος μουσικός, μαζί με τη σύζυγό του Τρούντι Στάιλερ, έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι τους που βρίσκεται στην οδό Central Park West, στο νούμερο 15. Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 56 εκατομμύρια δολάρια, σε περίπτωση που σκεφτόσασταν να το αγοράσετε.

Δεν είναι μόνο όλες οι ανέσεις που περιλαμβάνει που το κάνουν τόσο ακριβό, αλλά και το κτίριο στο οποίο βρίσκεται, καθώς είναι τοποθετημένο σε «μία από τις πιο ισχυρές διευθύνσεις του κόσμου» – αυτά κάνει η θέα στο Σέντραλ Παρκ!

Περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια, δύο εκ των οποίων παρέχουν απεριόριστη θέα στο νεοϋορκέζικο πάρκο όσο κάνεις ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο στην μπανιέρα.

Τα δωμάτια είναι πολύ πιο μίνιμαλ αισθητικής και δεν θυμίζουν σε τίποτα το κατακόκκινο υπνοδωμάτιο, εμπνευσμένο από οίκο ανοχής άλλης εποχής, που υπήρχε στο προηγούμενο διαμέρισμα του ζευγαριού και για ευνόητους λόγους είχε φιλοξενηθεί σε άπειρα περιοδικά life style και διακόσμησης.

sting-house
Το εντυπωσιακό καθιστικό, με απεριόριστη θέα στη Νέα Υόρκη

Το ζευγάρι, διάσημο μεταξύ άλλων και για την αγάπη του στο καλό φαγητό και στη διοργάνωση υπέροχων δείπνων για γνωστούς και φίλους, είχε εξοπλίσει το 56 εκατομμυρίων δολαρίων αξίας διαμέρισμα με δύο μεγάλα ψυγεία, τέσσερις φούρνους, και τρία πλυντήρια πιάτων.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η βεράντα με θερμαινόμενο πάτωμα και έναν θόλο που λειτουργεί ως… αντιπαπαρατσικό σύστημα, ώστε να μην έχουν οπτική πρόσβαση οι ενοχλητικοί φωτορεπόρτερ.

Ρίχνοντας κλεφτές ματιές σε όλες αυτές τις ανέσεις, η πρώτη σκέψη που μας έρχεται είναι πως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα ο «Englishman in New York».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...