168
Η στολή ZoZoSuit καταγράφει με ακρίβεια τις αναλογίες όσων θέλουν να αγοράσουν ρούχα και τα μεταδίδει στο κινητό τηλέφωνο για να τους βοηθά να κάνουν online αγορές | .

Το εργαλείο για αλάνθαστες online αγορές ρούχων

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 10:00
Η στολή ZoZoSuit καταγράφει με ακρίβεια τις αναλογίες όσων θέλουν να αγοράσουν ρούχα και τα μεταδίδει στο κινητό τηλέφωνο για να τους βοηθά να κάνουν online αγορές
|.

Το εργαλείο για αλάνθαστες online αγορές ρούχων

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2018, 10:00

Το μεγάλο πρόβλημα της αγοράς ρούχων μέσω Internet είναι το ότι, πολλές φορές, οι επιλογές του πελάτη δεν είναι ακριβώς στα μέτρα του, οπότε ταλαιπωρείται με τη διαδικασία επιστροφής. Η εταιρεία StrechSense από τη Νέα Ζηλανδία προσφέρει τώρα μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Οι τεχνικοί της εταιρείας δημιούργησαν μια ολόσωμη στολή που ονομάζεται ZoZoSuit.

zozoΗ στολή ενσωματώνει 150 αισθητήρες που κάνουν μέτρηση των αναλογιών του ατόμου με απόλυτη ακρίβεια. Αν λοιπόν θέλει κάποιος να αγοράσει μέσω Internet κάποια ρούχα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να φορέσει τη στολή και μετά να χρησιμοποιήσει τη σχετική εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί, με την οποία η στολή θα μεταφέρει τα δεδομένα που έχει καταγράψει στο κινητό του τηλέφωνο. Ετσι, μαζί με την παραγγελία, ο πελάτης του online καταστήματος θα στείλει και τις αναλογίες του ώστε τα ρούχα που θα λάβει να είναι στο νούμερό του. Στο όλο εγχείρημα συμμετέχει και η ιαπωνική online εταιρεία μόδας StartToday.

Eνα βίντεο για τη στολή ZoZoSuit: