255
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνέντευξη Τύπου για το «καλάθι των νονών» | INTIMENEWS

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το «καλάθι των νονών»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 12:41
Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνέντευξη Τύπου για το «καλάθι των νονών»
|INTIMENEWS

Ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε το «καλάθι των νονών»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2023, 12:41

Ολόκληρη συνέντευξη Τύπου διοργανώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο Ανάπτυξης για να παρουσιαστεί το «καλάθι των νονών» –στα πρότυπα του «καλαθιού του Αγιου Βασίλη»– καθώς και ο εμπλουτισμός του περίφημου «καλαθιού του νοικοκυριού» με τρόφιμα που καταναλώνονται κατά την περίοδο του Πάσχα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής του, Νίκος Παπαθανάσης, και ο γενικός γραμματέας Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, γνωστοποίησαν πως την προσεχή Τετάρτη 29 Μαρτίου, θα κάνει πρεμιέρα το «καλάθι των νονών», προκειμένου, όπως ειπώθηκε, να διευκολύνει τις αγορές των νονών για τα βαφτιστήρια τους ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Το «καλάθι των νονών» στα καταστήματα παιχνιδιών δημιουργείται στα πρότυπα του «καλαθιού του Αϊ Βασίλη» που είχε τεθεί σε ισχύ την περίοδο των Χριστουγέννων. Θα περιλαμβάνει συνολικά 12 κατηγορίες παιχνιδιών ως εξής: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας, οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια, λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

«Εκτιμούμε ότι το “καλάθι των νονών” θα πάει καλά, με τις καλύτερες δυνατές τιμές», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης κατά την ανακοίνωση του νέου καλαθιού.

Ο ίδιος υπογράμμισε στη συνέχεια ότι προσεχώς το «καλάθι του νοικοκυριού» θα εμπλουτιστεί με προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνει ο κόσμος την περίοδο του Πάσχα.

«Βρίσκομαι σε συνεχείς συζητήσεις με την κεντρική κρεαταγορά Αθηνών προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία για καλύτερες τιμές στο αρνί και το κατσίκι, στα πρότυπα της συμφωνίας που πέτυχα με την κεντρική ιχθυαγορά Αθηνών για την τιμή του μπακαλιάρου», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...