511
Η φωτογραφία της γυμνής Αρτζέντο με τον ανήλικο Μπένετ στο κρεβάτι | ΤΜΖ

Ντοκουμέντο: Η Αρτζέντο γυμνή στο κρεβάτι με τον 17χρονο Μπένετ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 17:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/8/2018, 18:40
Η φωτογραφία της γυμνής Αρτζέντο με τον ανήλικο Μπένετ στο κρεβάτι
|ΤΜΖ

Ντοκουμέντο: Η Αρτζέντο γυμνή στο κρεβάτι με τον 17χρονο Μπένετ

Protagon Team Protagon Team 22 Αυγούστου 2018, 17:42
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/8/2018, 18:40

Η ίδια μπορεί να διέψευσε την αποκάλυψη των Νew York Times για τη σεξουαλική της σχέση με τον Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17ετών (και την εξαγορά της σιωπής του), το tabloid ειδησεογραφικό σάιτ ΤΜΖ, όμως, φέρνει στο φως ντοκουμέντα-«φωτιά» για την Αζια Αρτζέντο (εκπρόσωπο του κινήματος #MeToo) και τις ερωτικές περιπέτειές της με τον ανήλικο (τότε) ηθοποιό.

Συγκεκριμένα το ΤΜΖ παρουσίασε φωτογραφίες από το 2013 που δείχνουν την Αρτζέντο με τον Τζίμι Μπένετ γυμνούς στο κρεβάτι του ξενοδοχείου Marina del Rey Ritz Carlton στην Καλιφόρνια, καθώς επίσης και  sms που αντάλλαξε η ηθοποιός πιθανότατα με τον τότε σύντροφό της Αντονι Μπουρντέν (τον διάσημο σεφ που αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούνιο).

Σε μία από τις φωτογραφίες που αποκαλύπτει το ΤΜΖ, η Αρτζέντο είναι ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι, στην αγκαλιά του 17χρονου παρτενέρ της!

«Δεν ήταν βιασμός, αλλά ήμουν παγωμένη. Εκείνος ήταν από πάνω μου. Αργότερα, μου είπε ότι είχε σεξουαλικές φαντασιώσεις μαζί μου από 12 ετών», φέρεται να γράφει σε ένα από τα μηνύματά της η Αζια Αρτζέντο.

Το εν λόγω μήνυμα συνοδεύεται και από μία φωτογραφία του σημειώματος που φέρεται να της είχε δώσει ο 17χρονος τότε Τζίμι Μπένετ. «Αζια, σ’ αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είμαι τόσο ευτυχής που συναντηθήκαμε ξανά. Τζίμι», φέρεται να της έλεγε στο σημείωμα που είναι γραμμένο σε χαρτί από το μπλοκάκι του ξενοδοχείου Ritz Carlton όπου είχαν συναντηθεί.

 Σε άλλα μηνύματα που δημοσιεύει το ΤΜΖ, η Αρτζέντο παρουσιάζεται να λέει στον συνομιλητή της:

«Εκανα σεξ μαζί του και ένιωσα περίεργα. Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος, μέχρι που μου έστειλε την επιστολή. Το κοινό δεν ξέρει τίποτα. Μόνο αυτά που έγραψαν οι NYT, το οποίο είναι μονόπλευρο. Το γράμμα είναι εκβιαστικό. Με πήδηξε»!

Ο παραλήπτης των sms με τον οποίο μιλά η Αρτζέντο, τη ρωτάει σε κάποια στιγμή για τις φωτογραφίες της στο κρεβάτι με τον 17χρονο .

«Μπορείς να δεις το στήθος μου. Αυτό είναι όλο. Δεν σημαίνει ότι κάναμε σεξ», του απαντά εκείνη.

Όπως ισχυρίζεται, όταν έκανε σεξ με τον Μπένετ,  δεν γνώριζε ότι αυτός ήταν ανήλικος (το σεξ με ανήλικο και στην Καλιφόρνια είναι κακούργημα). «Και εγώ όταν ήμουν 17 ετών είχα σχέση με έναν 33χρονο άνδρα, για χρόνια. Ημουν μόλις 17», συμπληρώνει για να δικαιολογηθεί.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο άνθρωπος που μιλά με την Αρτζέντο στα εν λόγω sms δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της, Αντονι Μπουρντέν.

Σε δημοσίευμά της, η ιταλική Huffington Post υποστηρίζει ότι ο Μπουρντέν προσπαθούσε τότε να την καθησυχάσει για το όλο θέμα και τον εκβιασμό που φέρεται να της έκανε ο Μπένετ.

«Δίνοντάς του χρήματα δεν παραδέχεσαι την ενοχή σου, δεν είναι μια προσπάθεια να αγοράσεις τη σιωπή σου, αλλά μόνο μια προσφορά σε μια βασανισμένη ψυχή που προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει χρήματα», εμφανίζεται να της λέει. «Μπορείς βέβαια να του πεις να πάει να γαμηθεί. Όπως και να ‘χει, θα είμαι στο πλάι σου…», τη διαβεβαιώνει.

Το ΤΜΖ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Αρτζέντο για κάποια δήλωση σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις, χωρίς όμως επιτυχία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...